940M Kod 43 Hatası

tascibrahim

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Asus K555U markalı bilgisayara sahibim. Nvidia 940M markalı ekran kartı takılı. Ekran kartında konu başlığında da yazdığım gibi Kod 43 hatası var. Aygıt yöneticisinde gönderici bağdaştırıcıları kısmında Nvidia Geforce 940M yazan ekran kartı markasının yanında sarı üçgen içinde ünlem olan bir işaret var. Dün akşamdan beri internette baya uğraştım sorunu çözmek için. Driverleri silip yeniden kurdum, güncellemeleri tekrar indirip kurdum fakat yinede sorunum çözülmedi. Sizce ne yapmam gerekir? Tavsiyeleriniz nelerdir?
Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler...

Yazılımsal olarak yapabilecekleriniz:
  • DDU ile Intel + NVIDIA sürücüsünü kaldırın.
  • Önce güncel Intel HD Graphics sürücüsünü kurun, sonra da NVIDIA.
  • Sorun devam ederse pili ve gücü söküp 5 dk bekleyip geri takın.
Yine çözülmez ise ekran kartınız arızalanmıştır, servise gönderin. 940M bir oyun ekran kartı değil. Oyun oynayınca ısınıp lehimleri atabiliyor...

Öncelikle hızlı geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Dediklerinizi yapmaya çalıştım fakat hala bir düzelme yok. Galiba sorun sizin de dediğiniz gibi ekran kartı arızasından kaynaklı. Mecburen bilgisayarı servise götüreceğiz. Fakat şunu da eklemek isterim ki 10 gün önce bilgisayarım BIOS'u
arızalanmıştı ve hiç açılmıyordu. Onu tamirciye verdim ve tamir etti. Sizce bu BIOS tamirinden kaynaklı bir problem olabilir mi ? Cevabınız için şimdiden teşekkürler. İyi günler dilerim.

Bilgisayarım aniden açılmamaya başladı. Tamirciye verdiğimde Windowsun haziran güncellemesinden kaynaklı olabileceğini söyledi. Cevabınız için teşekkür ederim.

Açıkçası bilgisayarımı kapatacaktım güncelle ve kapat dedim. Şarzdan da çıkarmadığıma eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…