Arnyek Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #1 RAM 8 GB SSD veya HDD modeli 1 TB Ekran kartı Nvidia 940M 2 GB Anakart İntel HD Graphics 520 İşlemci İntel i5-6200U Sistemim kaldırır mı? Kaldırıyorsa kaç FPS alırım?
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 2 Ekim 2023 #2 Sanmıyorum. Origins optimizasyon özürlü bir oyun zaten. 8 GB RAM ve 3050 ile zar zor 60 FPS oynadım.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 2 Ekim 2023 #3 Arnyek dedi: Sistemim kaldırır mı? Kaldırıyorsa kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... 25-30 FPS alırsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arnyek dedi: Sistemim kaldırır mı? Kaldırıyorsa kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... 25-30 FPS alırsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arnyek Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #4 OnurOfc dedi: 25-30 FPS alırsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sizce oynanır mı bu aralıklarda
OnurOfc dedi: 25-30 FPS alırsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sizce oynanır mı bu aralıklarda
Efsane2512 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 1.446 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri No.1 - Koyu Siyah 03:00 ────────────● ∞ ⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻ Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #5 Arnyek dedi: Sistemim kaldırır mı? Kaldırıyorsa kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... GT 430 ile asasin's Creed 3 oynadım, bunu oynayamazsınız.
Arnyek dedi: Sistemim kaldırır mı? Kaldırıyorsa kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... GT 430 ile asasin's Creed 3 oynadım, bunu oynayamazsınız.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 2 Ekim 2023 #6 Arnyek dedi: Sizce oynanır mı bu aralıklarda Genişletmek için tıkla... Hocam oynamak için oynamış gibi bişi olur çok zevk alacağınızı sanmıyorum. Üstteki arkadaşın da dediği gibi biraz özürlü bir oyun.
Arnyek dedi: Sizce oynanır mı bu aralıklarda Genişletmek için tıkla... Hocam oynamak için oynamış gibi bişi olur çok zevk alacağınızı sanmıyorum. Üstteki arkadaşın da dediği gibi biraz özürlü bir oyun.
Arnyek Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #7 Efsane2512 dedi: GT 430 ile asasin's Creed 3 oynadım, bunu oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Unity harici hepsinde rahat oynadığımı hatırlıyorum. Belki rahat oynanır umuduyla Origins'i sorayım dedim.
Efsane2512 dedi: GT 430 ile asasin's Creed 3 oynadım, bunu oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Unity harici hepsinde rahat oynadığımı hatırlıyorum. Belki rahat oynanır umuduyla Origins'i sorayım dedim.
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 2 Ekim 2023 #8 OnurOfc dedi: 25-30 FPS alırsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Arkadaşın işlemcisi ve ekran kartı daha kötü.
OnurOfc dedi: 25-30 FPS alırsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Arkadaşın işlemcisi ve ekran kartı daha kötü.
Arnyek Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #9 Xevanior dedi: Arkadaşın işlemcisi ve ekran kartı daha kötü. Genişletmek için tıkla... O zaman tahminen 30-40 FPS diyebilir miyiz?
Xevanior dedi: Arkadaşın işlemcisi ve ekran kartı daha kötü. Genişletmek için tıkla... O zaman tahminen 30-40 FPS diyebilir miyiz?
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 2 Ekim 2023 #10 Arnyek dedi: Unity harici hepsinde rahat oynadığımı hatırlıyorum. Belki rahat oynanır umuduyla Origins'i sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Oynayabilsen bile 20 FPS ile zevk almazsın. Boşa para verme derim. Oynayacaksan eski Assassin's Creed oyunlarını oyna, hem güzel hem de az sistem isteyen oyunlar. Arnyek dedi: O zaman tahminen 30-40 FPS diyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Seni kastetmiştim daha kötü derken
Arnyek dedi: Unity harici hepsinde rahat oynadığımı hatırlıyorum. Belki rahat oynanır umuduyla Origins'i sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Oynayabilsen bile 20 FPS ile zevk almazsın. Boşa para verme derim. Oynayacaksan eski Assassin's Creed oyunlarını oyna, hem güzel hem de az sistem isteyen oyunlar. Arnyek dedi: O zaman tahminen 30-40 FPS diyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Seni kastetmiştim daha kötü derken