Arnyek Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #11 Xevanior dedi: Seni kastetmiştim daha kötü derken Genişletmek için tıkla... Xevanior dedi: Oynayabilsen bile 20 FPS ile zevk almazsın. Boşa para verme derim. Oynayacaksan eski Assassin's Creed oyunlarını oyna, hem güzel hem de az sistem isteyen oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hepsini oynadım sadece Unity de 2 saat oynayıp iade ettim çünkü çok kötü optimizasyonu vardı.
Xevanior dedi: Seni kastetmiştim daha kötü derken Genişletmek için tıkla... Xevanior dedi: Oynayabilsen bile 20 FPS ile zevk almazsın. Boşa para verme derim. Oynayacaksan eski Assassin's Creed oyunlarını oyna, hem güzel hem de az sistem isteyen oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hepsini oynadım sadece Unity de 2 saat oynayıp iade ettim çünkü çok kötü optimizasyonu vardı.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 2 Ekim 2023 #12 Arnyek dedi: Hepsini oynadım sadece Unity de 2 saat oynayıp iade ettim çünkü çok kötü optimizasyonu vardı. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu alın 2 saat oynayın fps durumuna göre iade edersiniz.
Arnyek dedi: Hepsini oynadım sadece Unity de 2 saat oynayıp iade ettim çünkü çok kötü optimizasyonu vardı. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu alın 2 saat oynayın fps durumuna göre iade edersiniz.
Arnyek Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #13 OnurOfc dedi: Hocam oyunu alın 2 saat oynayın FPS durumuna göre iade edersiniz. Genişletmek için tıkla... Şu anlık bütçem yok bir ara indirime girerse alırım.
OnurOfc dedi: Hocam oyunu alın 2 saat oynayın FPS durumuna göre iade edersiniz. Genişletmek için tıkla... Şu anlık bütçem yok bir ara indirime girerse alırım.