B Bedirhannak Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #1 Ekran kartı 940M İşlemci i5 6200U FIFA 22 oynatır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2022
user.cs Kilopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.929 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 1 Temmuz 2022 #2 FIFA 22 sistem gereksinimleri: Küçük ihtimalle açar ancak kasacağı için oyundan zevk alamazsınız. Artı 0 Eksi
KS KS B Bedirhannak Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #3 user.cs dedi: FIFA 22 sistem gereksinimleri: Eki Görüntüle 1437293 Küçük ihtimalle açar ancak kasacağı için oyundan zevk alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Tek sorun Ghz olmalı değil mi? Artı 0 Eksi
user.cs dedi: FIFA 22 sistem gereksinimleri: Eki Görüntüle 1437293 Küçük ihtimalle açar ancak kasacağı için oyundan zevk alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Tek sorun Ghz olmalı değil mi?
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.850 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #4 840M ile FIFA 21'i cayır cayır oynuyodum hocam. Denenir. Artı 0 Eksi
KS KS B Bedirhannak Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #5 Bestty dedi: 840M ile FIFA 21'i cayır cayır oynuyordum hocam. Denenir. Genişletmek için tıkla... İşlemci GHz'i korkutuyor beni. Artı 0 Eksi
Bestty dedi: 840M ile FIFA 21'i cayır cayır oynuyordum hocam. Denenir. Genişletmek için tıkla... İşlemci GHz'i korkutuyor beni.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.850 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #6 Bedirhannak dedi: İşlemci GHz'i korkutuyor beni. Genişletmek için tıkla... GHz öyle bir şey değil hocam işlemciniz minimum sistem gereksinimini karşılıyor. Artı 0 Eksi
Bedirhannak dedi: İşlemci GHz'i korkutuyor beni. Genişletmek için tıkla... GHz öyle bir şey değil hocam işlemciniz minimum sistem gereksinimini karşılıyor.
user.cs Kilopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.929 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 1 Temmuz 2022 #7 Bedirhannak dedi: İşlemci GHz'i korkutuyor beni. Genişletmek için tıkla... İşlemciniz yeterli hocam ancak ekran kartından sıkıntı çekebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bedirhannak dedi: İşlemci GHz'i korkutuyor beni. Genişletmek için tıkla... İşlemciniz yeterli hocam ancak ekran kartından sıkıntı çekebilirsiniz.
KS KS B Bedirhannak Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #8 Bestty dedi: GHz öyle bir şey değil hocam işlemciniz minimum sistem gereksinimini karşılıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman bir alıp deneyelim ne de Olsa iade edilebilir Artı 0 Eksi
Bestty dedi: GHz öyle bir şey değil hocam işlemciniz minimum sistem gereksinimini karşılıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman bir alıp deneyelim ne de Olsa iade edilebilir
user.cs Kilopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.929 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 1 Temmuz 2022 #9 Bedirhannak dedi: O zaman bir alıp deneyelim ne de Olsa iade edilebilir Genişletmek için tıkla... Oyun açılır. Ama performansından emin değilim hocam. Oynanamayacak kadar olmaz ama. Korkmanıza gerek yok. Artı 0 Eksi
Bedirhannak dedi: O zaman bir alıp deneyelim ne de Olsa iade edilebilir Genişletmek için tıkla... Oyun açılır. Ama performansından emin değilim hocam. Oynanamayacak kadar olmaz ama. Korkmanıza gerek yok.
KS KS B Bedirhannak Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #10 user.cs dedi: Oyun açılır. Ama performansından emin değilim hocam. Oynanamayacak kadar olmaz ama. Korkmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
user.cs dedi: Oyun açılır. Ama performansından emin değilim hocam. Oynanamayacak kadar olmaz ama. Korkmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.