Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 31 Mayıs 2021 #11 mitatcnr dedi: Şöyle 20h güncellemesi sonrası grafik ayarı yönetim bozuldu şu an NVIDIA ekran kartım devreye girmiyor oyunda bile. Genişletmek için tıkla... Hocam NVIDIA Denetim Masası'ndan bunları ayarlayabilirsiniz eğer yoksa ekran kartınıza uygun olanı yükleyin. Hocam anlatmaya üşendim şu video sizin için yararlı olacak Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mitatcnr dedi: Şöyle 20h güncellemesi sonrası grafik ayarı yönetim bozuldu şu an NVIDIA ekran kartım devreye girmiyor oyunda bile. Genişletmek için tıkla... Hocam NVIDIA Denetim Masası'ndan bunları ayarlayabilirsiniz eğer yoksa ekran kartınıza uygun olanı yükleyin. Hocam anlatmaya üşendim şu video sizin için yararlı olacak Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mitatcnr Femtopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #12 Ahmet_53 dedi: Hocam NVIDIA Denetim Masası'ndan bunları ayarlayabilirsiniz eğer yoksa ekran kartınıza uygun olanı yükleyin. Hocam anlatmaya üşendim şu video sizin için yararlı olacak Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... sorun windows os yönetiyor grafikleri
Ahmet_53 dedi: Hocam NVIDIA Denetim Masası'ndan bunları ayarlayabilirsiniz eğer yoksa ekran kartınıza uygun olanı yükleyin. Hocam anlatmaya üşendim şu video sizin için yararlı olacak Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... sorun windows os yönetiyor grafikleri