940MX ekran kartına sürücü desteği bitirildi mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
18
Yer
Valisiz Vilayet!
Değerli forum üyeleri; zamanında 461.72 sürümü çıktığında desteklenen ürünlerde 940MX ekran kartı da olduğu için 461.72 sürümünü indirip kurdum, sıkıntı çıkartmadı. Ama bir sorun var; bu sürümü yeniden indirdiğimde GTX 950 ekran kartına kadar destek verildiğini gördüm. Destek bitirildi mi?

Not: Muhtemelen NVIDIA şirketinin yakında Maxwell mimarisindeki ekran kartlarına desteği bitireceği gibi bir his var içimde.

Nasıl yani? Burada 940MX için de uyumlu olduğu görünüyor.

2021-03-13 10_56_22-NVIDIA DRIVERS GeForce Game Ready Driver WHQL.png

Destek kesilmesi için Maxwell'e var daha bence. Öncesinde Kepler mimarisi var, o da son güncellemeleri alıyor şu anda gördüğüm kadarıyla.

Sayın hocam az önce GTX 950'ye kadar yazmaktaydı. Resmi atayım isterseniz.
940MX gibi bir karta desteği keserse NVIDIA ayıp eder. 720p canavarıdır 940MX. 920MX'e destek kesilse anlarım zamanı dolan yetersiz bir kart zaten.
Makinede 4GB 940MX var hakikaten canavar gibi bir kart.

Bence siz laptop için değil, masaüstü ekran kartı için olana baktınız :D Bu masaüstü GPU için, burada 950'ye kadar görünüyor. Değilse de kısa süreli öyle kalmış, sonra güncellenmiş olabilir.

Bence siz laptop için değil, masaüstü ekran kartı için olana baktınız :D Bu masaüstü GPU için, burada 950'ye kadar görünüyor. Değilse de kısa süreli öyle kalmış, sonra güncellenmiş olabilir.
O zaman yanlış bakmışım demek ki. Teşekkür ederim sayın hocam. Ne olur ne olmazdan diyerek flaşıma attım sürücüyü.
Konuya yazıp yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Konuyu kilitleyebiliriz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı