940MX GTA 5 düşük performans

Armagan S.

Hectopat
Daha fazla  
Şimdiden yarım eden herkese teşekkürler. Arkadaşlar 2 hafta önce Lenovo ideapad 510 laptop satın aldım. İçinde 12 GB RAM, GeForce 940MX 4GB ekran kartı ve 7. nesil Intel core i5 var. Normal fiyatı 4100 TL ama indirimli olarak 3300 TL'ye satın aldık. Yetkiliye sordum 2 ekran kartı vardı 940MX'e nasıl geçeceğim diye. O kendi otomatik geçiyor oyuna girince dedi. Ben de tamam dedim gittim oyunları indirdim falan. CSGO League of Legends GTA 5 indirdim. CS GO ve LoL de güzel FPS'ler gördüm. Yani eski bilgisayarıma göre. GTA 5 en düşük ayarda 20-30 FPS arası alıyorum. Arkadaşımın GT760'ı var 1500 TL'ye topladığı bilgisayar en yüksek ayarda 30-50 FPS arası alıyormuş. Ben ekran kartına geçmiyor diye düşünüyorum. Aygıt yöneticisinden falan falan her şeyi denedim arkadaşlar en son video izledim orada CPU gösterici falan gördüm. GTA 5'i Nvidia denetim masasından ekledim ama yine aynı FPS alıyorum. Şimdi ekran kartı kullanıyor gözüküyor ama kullanmıyor mu? Yoksa kullanıyor ve bu fiyata bu FPS mi? Lütfen kullanmıyor olsun eğer kullanıyorsa çok üzüleceğim. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim tekrardan.

Youtube'da gördüğüm 2000 TL'ye toplanan bilgisayarlarda benim bilgisayarımdan neredeyse 3 kat daha iyi FPS sonuçları var. Toplamadığım için çok pişmanım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü onlar toplama bilgisayar. Laptoplardan masaüstü performansı beklenmez. GTA 5'e gelirsek de değerler normal. 940MX 1080P oyunculuk için çok güçlü değil. 720P ekran olsa daha iyi performans alabilirdiniz ancak 1080P ekran ile daha düşük performans kaçınılmaz oluyor.

Aynı cihazın Acer versiyonuna sahibim yalnız ben 2000 TL'ye aldım. Herneyse, 720P GTA5 orta ayarlarda 60 Fps alıyorum. 1080P için güçlü bir kart değil olamaz da. Değerler normal. Çözünürlüğü düşürürsen Fps artacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…