940MX GTA V kasma sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

erenerdugan

Hectopat
GTA 5 ilk görevde hiç kasmadı. Gayet akıcı oynadım, yüksek ayarlarda fakat şehre inince bir kasma yaşadım. Sonra normale çektim ayarları gene kasmaya başladı. Sonra ayarları yükseğe çektim kasma hiç yok diyemem ama çok az arada oluyor. Bunun nedeni nedir? SSD ve harddisk takılı.
4 GB RAM.
İ 5 7. nesil.
GeForce 940MX. 2 GB.
120 GB SSD.
550 GB harddisk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driverlerinizin hepsinin güncel olduğunu kontrol edin ve sistem belleğiniz 4 GB belki sebebi bu olabilir ve kasa temizliğide yapinız bu sekilde sistem daha serin çalısacak ve Turbo frekansına rahat çıkacaktır.

Benim laptop 920m ve 4gb rami vardı.Sorun yaşıyordum 8gb ram yapınca çok rahat oynayabildim.Eğer ram takamıyorsan performans arttırmak için modlar var bir araştır.
bakıcam arkadaşlar
Benim laptop 920M ve 4 GB RAM'i vardı. Sorun yaşıyordum 8 GB RAM yapınca çok rahat oynayabildim. Eğer RAM takamıyorsan performans arttırmak için modlar var bir araştır.

RAM var eski laptopumda ama uyar mı uymaz mı diye bilmiyorum uyarsa bu Casper'i kapağını nasıl çıkaracağımıda bilmiyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı