Stenzy Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 691 Daha fazla Sistem Özellikleri 940mx / i5-7200u / 8gb ram / 240gb ssd Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #1 RAM 8GB RAM SSD veya HDD modeli 240GB SSD Ekran kartı 940mx 4gb İşlemci i5 7200u Arkadaşlar merhaba sistemim Forza Horizon 4 ile Red Dead Redemption 2 kaldırır mı acaba?
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Forza'da sıkıntı olmaz. RDR 2 kaldırır ama oynamaya değmez öyle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Forza'da sıkıntı olmaz. RDR 2 kaldırır ama oynamaya değmez öyle.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 1 Aralık 2022 #3 En düşükte 720p’de 30 fps üstü alabilirsiniz. Stenzy dedi: Arkadaşlar merhaba sistemim Forza Horizon 4 ile Red Dead Redemption 2 kaldırır mı acaba? Genişletmek için tıkla...
En düşükte 720p’de 30 fps üstü alabilirsiniz. Stenzy dedi: Arkadaşlar merhaba sistemim Forza Horizon 4 ile Red Dead Redemption 2 kaldırır mı acaba? Genişletmek için tıkla...
Stenzy Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 691 Daha fazla Sistem Özellikleri 940mx / i5-7200u / 8gb ram / 240gb ssd Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #4 DKB dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Forza'da sıkıntı olmaz. RDR 2 kaldırır ama oynamaya değmez öyle. Genişletmek için tıkla... Hocam bu böyle videolarda şeyi çok merak ediyorum hani video da kayıt ediyorlar oradan da FPS kaybı olmaz mı? Mirza Kaplan dedi: En düşükte 720P'de 30 FPS üstü alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam indirim gelince 2'sini almayı düşünmüştüm Forza alırım tek o zaman.
DKB dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Forza'da sıkıntı olmaz. RDR 2 kaldırır ama oynamaya değmez öyle. Genişletmek için tıkla... Hocam bu böyle videolarda şeyi çok merak ediyorum hani video da kayıt ediyorlar oradan da FPS kaybı olmaz mı? Mirza Kaplan dedi: En düşükte 720P'de 30 FPS üstü alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam indirim gelince 2'sini almayı düşünmüştüm Forza alırım tek o zaman.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 1 Aralık 2022 #5 Stenzy dedi: Hocam bu böyle videolarda şeyi çok merak ediyorum hani video da kayıt ediyorlar oradan da FPS kaybı olmaz mı? Sağ olun hocam indirim gelince 2'sini almayı düşünmüştüm Forza alırım tek o zaman. Genişletmek için tıkla... Msi afterburner ve rivaturner ile hocam.
Stenzy dedi: Hocam bu böyle videolarda şeyi çok merak ediyorum hani video da kayıt ediyorlar oradan da FPS kaybı olmaz mı? Sağ olun hocam indirim gelince 2'sini almayı düşünmüştüm Forza alırım tek o zaman. Genişletmek için tıkla... Msi afterburner ve rivaturner ile hocam.
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #6 Stenzy dedi: Hocam bu böyle videolarda şeyi çok merak ediyorum hani video da kayıt ediyorlar oradan da FPS kaybı olmaz mı? Sağ olun hocam indirim gelince 2'sini almayı düşünmüştüm Forza alırım tek o zaman. Genişletmek için tıkla... Capture Card ile kayıt ediyorlar genelde ama bu arkadaş öyle kayıt etmemiş yani 2-3 FPS kaybı vardır.
Stenzy dedi: Hocam bu böyle videolarda şeyi çok merak ediyorum hani video da kayıt ediyorlar oradan da FPS kaybı olmaz mı? Sağ olun hocam indirim gelince 2'sini almayı düşünmüştüm Forza alırım tek o zaman. Genişletmek için tıkla... Capture Card ile kayıt ediyorlar genelde ama bu arkadaş öyle kayıt etmemiş yani 2-3 FPS kaybı vardır.