940MX i5 7200U laptopu yükseltmek mantıklı mı?

Stenzy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
940mx / i5-7200u / 8gb ram / 240gb ssd
Arkadaşlar merhaba, ben laptop kullanıcısıyım. Sistemimi yazıyorum aşağıya. Diyorum ki 8 GB RAM daha alıp kullansam darboğaz yaşar mıyım? Ve 240GB SSD'im var kötü bir markadan almışım. Keşke önceden herkesten tavsiye alsaymışım 2. el diye satıp 480-540GB 510-550 okuma/yazma hızı olan bir SSD almayı düşünüyorum. Sizce nasıl olur? SSD önerilerinizde bekliyorum. Macun ve laptop temizliği de yaptıracağım bunların yanında.
940MX.
i5 7200U.
8 GB RAM.
240GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
8GB ram tabi ki performans artışı yaşatır ama öyle ahım şahım beklemeyin (günlük kullanımda baya fark edilir) oyun içinse dediğim gibi.

Beklentinin ne olacağına bağlı. Günlük kullanım veya hafif iş yükü için mantıklı.

Oynayamadığım oyunları az da olsa rahat oynamak için bir de SSD öneriniz var mı?

8 GB RAM tabii ki performans artışı yaşatır ama öyle ahım şahım beklemeyin (günlük kullanımda bayağı fark edilir) oyun içinse dediğim gibi.

Yukarıda dediğim gibi hocam bir de sistemim ısıdığından dolayı FPS düşüyor ve kasmaya neden oluyor bir de SSD öneriniz var mı?

Temizlik şart. SSD hakkında pek bilgim olmadığı için öneri yapamayacağım hocam.

İyi bir soğutucu da eklerseniz güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…