940MX i5 7200U sistemde emulator kullanılır mı?

wesroll

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarım 940MX, i5 7200U. Haliyle PS3'ten yüksek bir donanım. Ben bununla emulatorden oyunlar oynayabilir miyim?

Arkadaşlar bilgisayarım 940MX, i5 7200U. Haliyle PS3'ten yüksek bir donanım. Ben bununla emulatorden oyunlar oynayabilir miyim?

Ben de aynı laptopa sahibim ve RPCS3 de bayağı bir takılıyor. Ama isterseniz deneyerek görün ben olsam buraya konu açana kadar kendım deneyim ederdim.

Yok hocam bilene danisayim dedim sagolasın herhalde optimizasyondan kaynaklı bir durum. GTX 1080 Ti da bile kasıyor.

Yok hocam bilene danisayim dedim sağ olasın herhalde optimizasyondan kaynaklı bir durum. GTX 1080 Ti da bile kasıyor.

Hocam 940 MXli laptop alacağıma taş alsaydım diyorum Valorant'yu bile 55-65 zor oynatıyor. Hele de 7200U gibi saçma salak u serisi işlemciden söz etmiyorum bile.

Aynen öyle. Zaten oyun için almadım. Büyük ihtimal Geforce Now alacağım, yeni bir PC parası vermek yerine daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…