940MX için oyun önerisi

Mertbey3535

Hectopat
Arkadaşlar başlıktan da gördüğünüz üzere oyun önerebilir misiniz? NVIDIA GeForce 940MX 12 GB RAM i5 7. nesil sistemim bu şekilde.

Oynadığım oyunlar:
The Forest.
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege.
Aragami 1 2
CoD serisi.
AC serisi.
The Witcher serisi.
CS:GO
Fortnite.
Hyper space.
Brawlhalla.
Left 4 Dead 2
LoL.
Valorant.
Star Wars: Battlefront 2
BF serisi.
Dishonored.
Dead by Daylight.
Warframe.
Tomb Raider.
Rocket League.
Team Fortress 2
Dying Light.
Hades.
Titanfall 1 2
Bunlar benim bitirdiğim ve oynamaya devam ettiğim oyunlar (Online da var arasında)sizin oynadığınız bilinmeyen oyunlar bile olur cidden canım sıkılıyor.
Şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Android emülatörü indir Windows sisteminde ekran kartına uygun bir oyun yok maalesef GTX 1660 Ti altı artık oyun oynatamaz hale geldi zamanında hayalini kurduğumuz 980 Ti bile oyunları doğru düzgün oynatamıyor (ekran kartım GT 920M ama devre dışı kullanıyorum) Intel HD 620 yetiyor.

Android emülatörü indir Windows sisteminde ekran kartına uygun bir oyun yok maalesef GTX 1660 Ti altı artık oyun oynatamaz hale geldi zamanında hayalini kurduğumuz 980 Ti bile oyunları doğru düzgün oynatamıyor (ekran kartım GT 920M ama devre dışı kullanıyorum) Intel HD 620 yetiyor.

920 m Intel'den daha iyi ayarlanabilir daha performanslı bir kart bence NVIDIA kullanın.

Saçmalamayın isterseniz. Arkadaşa yanlış bilgi vermeyin. Sistemi kötü ama güzel oyunlar bulabilir. Ekran kartı 1660ti altı oynatamıyor derken? GTX960 ile her oyunu oynuyor arkadaşım.

980 Ti dediğiniz kart GTX 1060 6 GB ile aynı performansı veriyor.

Mimarisi bile aynı değil o performans bir kaç sene sonra aynı olmayacak biri güncelleme alacak biri almayacak vs GTX 1660 Ti önerilen oyuncu sistemi ekran kartı oyunların sistem gereksinimleri geçen her gün artıyor güncel oyun oynamak istemezsen kullanabilirsin ve hatta güncelleme almayacak oyunlarda gelen her güncelleme yük bindirir vs...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı