S selim 53 Yoctopat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #1 GeForce 940MX ekran kartım var. RAM 8'den 16 çıkarsam FIFA 24 açar mı? Ekran kartı değişmiyor dediler böyle bir çözüm olabilir mi?
GeForce 940MX ekran kartım var. RAM 8'den 16 çıkarsam FIFA 24 açar mı? Ekran kartı değişmiyor dediler böyle bir çözüm olabilir mi?
PienX Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 451 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #2 Kullandığınz ekran kartı anakarta entegre olduğu için değiştirilmez artı olarak açmaz
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 1 Nisan 2024 #3 Şöyle baktım ekran kartına çalışma ihtimali bayağı düşük bir ihtimal. Fc 24 için en az 1050ti 4gb istiyormuş. Bu sebeple zor görünüyor. Ekran kartı değişimi mümkün değil.. Ama söyle birey yapılabilir eğer işlemciniz iyi ise... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şöyle baktım ekran kartına çalışma ihtimali bayağı düşük bir ihtimal. Fc 24 için en az 1050ti 4gb istiyormuş. Bu sebeple zor görünüyor. Ekran kartı değişimi mümkün değil.. Ama söyle birey yapılabilir eğer işlemciniz iyi ise... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et