L luthermartin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.600 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 9 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar, CS:GO oynarken fotoğraf çekecektim mavi ekran verdi ve özellikler: Windows 10 Home Single Language. 12 GB RAM. 7200u. 940MX. 1 TB HDD. Minidump: Maviekran.rar @283156
Arkadaşlar, CS:GO oynarken fotoğraf çekecektim mavi ekran verdi ve özellikler: Windows 10 Home Single Language. 12 GB RAM. 7200u. 940MX. 1 TB HDD. Minidump: Maviekran.rar @283156
Çözüm Ma'at 9 Şubat 2021 Ses değiştirme veya sesle ilgili yazılımlar kullanıyorsunuz gibi. Onlar yüzünden hata oluşmuş. Kaldırın veya kullanmayın.
Ses değiştirme veya sesle ilgili yazılımlar kullanıyorsunuz gibi. Onlar yüzünden hata oluşmuş. Kaldırın veya kullanmayın.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.088 Makaleler 8 Çözümler 297 9 Şubat 2021 #2 Ses değiştirme veya sesle ilgili yazılımlar kullanıyorsunuz gibi. Onlar yüzünden hata oluşmuş. Kaldırın veya kullanmayın. Artı 1 Eksi Çözüm
Ses değiştirme veya sesle ilgili yazılımlar kullanıyorsunuz gibi. Onlar yüzünden hata oluşmuş. Kaldırın veya kullanmayın.
KS KS L luthermartin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.600 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 9 Şubat 2021 #3 Ma'at dedi: Ses değiştirme veya sesle ilgili yazılımlar kullanıyorsunuz gibi. Onlar yüzünden hata oluşmuş. Kaldırın veya kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam o sırada dışardan gelmiştim ve kardeşim gele gele onu yüklemiş... Ben de mavi ekran olduğunu görünce ister istemez minidump dosyası oluşmuş yani özür dilerim. Artı 0 Eksi
Ma'at dedi: Ses değiştirme veya sesle ilgili yazılımlar kullanıyorsunuz gibi. Onlar yüzünden hata oluşmuş. Kaldırın veya kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam o sırada dışardan gelmiştim ve kardeşim gele gele onu yüklemiş... Ben de mavi ekran olduğunu görünce ister istemez minidump dosyası oluşmuş yani özür dilerim.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.088 Makaleler 8 Çözümler 297 9 Şubat 2021 #4 Özür dilenecek bir durum yok, en azından hata sebebini öğrenmiş oldunuz. Artı 0 Eksi