erdowajk Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #11 Recx and Flex dedi: Hocam benim kötü kart olmasından dolayı değil yoksa bende biliyorum kötü kart olduğunu fakat bu sorun eskiden yoktu sadece bu son 3 aydır var ... Genişletmek için tıkla... Virüs taraması da yapabilirsin.
Recx and Flex dedi: Hocam benim kötü kart olmasından dolayı değil yoksa bende biliyorum kötü kart olduğunu fakat bu sorun eskiden yoktu sadece bu son 3 aydır var ... Genişletmek için tıkla... Virüs taraması da yapabilirsin.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 31 Aralık 2020 #12 Recx and Flex dedi: Bayağa oldu yarın temizlettireceğim. Hocam daha 2 gün önce attım. Sıcaklıklar fazla bununla ilgili öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Çözüm yolu belli. Macunları yenilemek ve fanları temizlemek. Kesin çözülür diyemem ama yaşadığın sorun sıcaklıklarla alakalı olabilir.
Recx and Flex dedi: Bayağa oldu yarın temizlettireceğim. Hocam daha 2 gün önce attım. Sıcaklıklar fazla bununla ilgili öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Çözüm yolu belli. Macunları yenilemek ve fanları temizlemek. Kesin çözülür diyemem ama yaşadığın sorun sıcaklıklarla alakalı olabilir.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 31 Aralık 2020 #13 Hocam format attım virüs yok maalesef keşke virüs olsa da temizlesem de düzelse... TRVDehşeti dedi: Çözüm yolu belli. Macunları yenilemek ve fanları temizlemek. Genişletmek için tıkla... Hocam fakat LoL ve Valorant'ta bu sorun yok. Ama yine de yarın yaptırıp sizi bilgilendireceğim.
Hocam format attım virüs yok maalesef keşke virüs olsa da temizlesem de düzelse... TRVDehşeti dedi: Çözüm yolu belli. Macunları yenilemek ve fanları temizlemek. Genişletmek için tıkla... Hocam fakat LoL ve Valorant'ta bu sorun yok. Ama yine de yarın yaptırıp sizi bilgilendireceğim.
İnsan0 Femtopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #14 Recx and Flex dedi: Bayağa oldu yarın temizlettireceğim. Hocam daha 2 gün önce attım. Sıcaklıklar fazla bununla ilgili öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam temizlettir tabii ki anlamıyorsaniz ama termal macunu kaliteli bir şey alın siz götürün gözünüzün önünde sürsünler çünkü bilgisayarcilar genelde 15 liralık Çin Mali bir şey sürerler. Recx and Flex dedi: Hocam format attım virüs yok maalesef keşke virüs olsa da temizlesem de düzelse... Hocam fakat LoL ve Valorant'ta bu sorun yok. Ama yine de yarın yaptırıp sizi bilgilendireceğim. Genişletmek için tıkla... Çünkü CS işlemciye daha çok yük bindirir .
Recx and Flex dedi: Bayağa oldu yarın temizlettireceğim. Hocam daha 2 gün önce attım. Sıcaklıklar fazla bununla ilgili öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam temizlettir tabii ki anlamıyorsaniz ama termal macunu kaliteli bir şey alın siz götürün gözünüzün önünde sürsünler çünkü bilgisayarcilar genelde 15 liralık Çin Mali bir şey sürerler. Recx and Flex dedi: Hocam format attım virüs yok maalesef keşke virüs olsa da temizlesem de düzelse... Hocam fakat LoL ve Valorant'ta bu sorun yok. Ama yine de yarın yaptırıp sizi bilgilendireceğim. Genişletmek için tıkla... Çünkü CS işlemciye daha çok yük bindirir .
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 31 Aralık 2020 #15 Recx and Flex dedi: Hocam format attım virüs yok maalesef keşke virüs olsa da temizlesem de düzelse... Hocam fakat LoL ve Valorant'ta bu sorun yok. Ama yine de yarın yaptırıp sizi bilgilendireceğim. Genişletmek için tıkla... LoL ve Valorant diğer yazdığın oyunlar kadar ağır olmadığından daha az ısınır işlemci ve ekran kartı. Bununla alakalı olabilir.
Recx and Flex dedi: Hocam format attım virüs yok maalesef keşke virüs olsa da temizlesem de düzelse... Hocam fakat LoL ve Valorant'ta bu sorun yok. Ama yine de yarın yaptırıp sizi bilgilendireceğim. Genişletmek için tıkla... LoL ve Valorant diğer yazdığın oyunlar kadar ağır olmadığından daha az ısınır işlemci ve ekran kartı. Bununla alakalı olabilir.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 31 Aralık 2020 #16 Önceki konuda da dediğim gibi iyi bir temizlik yapılması gerekiyor, işlemci çekirdek hızını kısıtlıyor ısınmadan dolayı.
Önceki konuda da dediğim gibi iyi bir temizlik yapılması gerekiyor, işlemci çekirdek hızını kısıtlıyor ısınmadan dolayı.