940MX Zula oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Zula'yı açtığımda.
İşlemci ve ekran kartı yük altına giriyor. Daha fazla çalıştığı için daha fazla ısı üretiyorlar. Isınmasında normal. Çok aşırı bir ısı yoksa tabi.

İşlemci ve ekran kartı yük altına giriyor. Daha fazla çalıştığı için daha fazla ısı üretiyorlar. Isınmasında normal. Çok aşırı bir ısı yoksa tabii.

Ama Zula'yı yutup yemesi lazım bu oyunu.

Hangisine basayım?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-01-20 165638.png
    80,1 KB · Görüntüleme: 35
Hocam istediğiniz bir uygulamayı, programı vs. ekran kartıyla çalıştırmak istiyorsanız bunları yapın:

Masaüstüne gelip sağ tık yapın ve NVIDIA Denetim Masasına girin.

Ondan sonra üst tarafta "Masaüstü" diye bir seçenek olacak oradan da "Bağlam Menüsüne "Grafik işlemciyle çalıştır" Seçeneği Ekle" diye bir ayar olacak ona tik atın.

Bunu yaptıktan sonra açacağınız uygulama vs. için sağ tık yapıp "Grafik işlemciyle çalıştır > Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisine" basıp açarsanız ekran kartınızı kullanır.

Dosya Ekleri

• 1674223650140.png
    11,9 KB · Görüntüleme: 27
Bir şey diyeceğim dosyalardan birine yanlışlıkla bastım 20 tane dosya uygulamasını açtı ne oldu.

Bir şey diyeceğim dosyalardan birine yanlışlıkla bastım 20 tane dosya uygulamasını açtı ne oldu.

Geri kapadım ve gelmedi geri.

Hocam siz zulaya girin çok kasarsa bu işlemleri yaparsınız. Daha fazla karıştırmayın derim.

Hocam onlar bende yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…