945 TL'ye Creative live! Cam Sync 1080p V2 alınır mı?

Entilus

Decapat
Daha fazla  
Uzun zamandır webcam arayışındaydım ve alma kararı aldım. Beklentim çok değil sadece net bir görüntü vermesi. Kullanım amacım yayıncılık için vs. değil sadece kaliteli bir görüntü sağlaması benim için yeterli. Ürünü almadan önce bilgisi olan var ise, daha iyisi varsa link bırakırsanız sevinirim.

Bu model 60FPS mi?

nuroum V15-AF 2K Amazon.com.tr modeli alırsan daha memnun kalırsın fiyatı da bayağı iyi​

Diyorsan biraz daha iyi olsun azıcık farkla o zamanda sitede attığım linkte seçenekler kısmında nuroum V11 webcam 2K, bu model var 75 TL fazla vererek bunu alabilirsin.

Fiyatları oldukça yakın fiyatı son sorun değil de videolarda baktığım kadarıyla Creative live kalitesi daha iyi geldi tabii ki kulanan olarak tavsiyene bakacağım.

Sen bilirsin şimdiden hayırlı olsun.

784 ürünün fiyatı 156,80 de ithalat ücreti değil mi hocam 941 tl yi geçmemesi gerekiyor. Sizin ki niye fazla?

Ürünün sitesinde fiyatı 30 euro ayrıca 30 fps, mikrofonu çok övülmüş. Ama 30 fps olması çok can sıkıcı kararsızım..

Son düzenleme:
fiyat konusu çok sorun teşkil etmiyor ama gerçekten değer mi konusu kafamı yoruyor o konuda kararsız kaldım

ayrıca + 162,06 TL İthalat Ücreti Depozitos gözüyor bence

Hocam aldınız mı kamerayı? Aldıysanız memnun musunuz?

Almadım da şimdi arayıştayım.

Bence eğer giriş seviyesi için alacaksanız veya yayınlarda falan kamerayı küçültecekseniz alınır. Ben kullanıyorum tek eksisi odaklama ayarı yok sabit focus var onun dışında 1K fiyatı için gayet net görüntü veriyor. 30FPS kamera için çok eksi sayılmaz çünkü 60 ile arasında ciddi bir fark hissedilmiyor. Eğer bütçeyi 1.5k-2K yaparsanız Logitech brio 100 gibi webcamlere de göz atabilirsiniz.

Hocam ben aldım 1 ay kullandım neredeyse fakat akşam karanlık ortamda ya da hafif ışık vurduğu zaman dalgalanma sorunu oluyordu ben de iade ettim sizde de bu sorun oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…