Necatiayarci
Femtopat
Daha fazla
Monitör dahil mi? Sadece sistem miArkadaşlar başlıktaki gibi maksimum 95 bine sistem toplar misiniz? Bilgim pek yok da. @messinicocugu
Eğer monitör hariçse 95kArkadaşlar başlıktaki gibi maksimum 95 bine sistem toplar misiniz? Bilgim pek yok da. @messinicocugu
Evet güvenilir isterseniz hazır sistemde atabilirim ama hoşuma gitmeyen yanları var daha uyguna gelir ama, birde kullanım amacınız oyun mu?Hocam yasak yemisimde yanıtınız için teşekkürler evet monitör hariç.
Hocam bir de Gainward guvenilir midir?
Hocam fiyat neydi ben şimdi size başka bir hazır sistem atıcam.Evet sadece oyun belki yaparsam arada video editlerim.
Hocam ben Sinerji'de şöyle bir sistem toplamıştım
Ryzen 7 7800x3D
Gainward RTX 4080 Super
ASUS TUF 650'e
Corsair 32 GB RAM
Kingston 1TB KC3000
Corsair 850 watt PSU
NZXT H9 Flow
*Ekstra fan NZXT H120 olması lazım
Evet sadece oyun belki yaparsam arada video editlerim.
Hocam ben Sinerji'de şöyle bir sistem toplamıştım
Ryzen 7 7800x3D
Gainward RTX 4080 Super
ASUS TUF 650'e
Corsair 32 GB RAM
Kingston 1TB KC3000
Corsair 850 watt PSU
NZXT H9 Flow
*Ekstra fan NZXT H120 olması lazım
Hocam fiyat neydi ben şimdi size başka bir hazır sistem atacağım.
Hocam şu attığım sistem böyle 83 k tek içime sınmayan kasası yüzünden üstte 360mm sıvı soğutma desteği yok bundan dolayı 360mm seçmek biraz abes kaçıyor 240mm sıvı soğutma seçebilirsiniz fiyat fazla abes kaçmadan bir asus seçtim ben resimde.Bir de NZXT Kraken 360
95 bin TL.
Hocam bu fiyata ayriyeten kasada alabilirsiniz öyle bir güzelliği var hem ozaman listeden bir 360mm sıvı soğutma da seçebilirsiniz.Hocam sadece kasayı beğenmedim normalde iyi bir sistem