Palitin daha önce Infinity 3'ü için araştırma yapmıştım. O seri tüm markaların ürünleri arasında en sıcak çalışan modeldi. Benzer olaraktan bu da 5090 modelleri arasında en sıcak çalışan kart. Fakat bu şekilde bile 74 dereceyi geçmediğini belirtmişler.
Palitin daha önce Infinity 3'ü için araştırma yapmıştım. O seri tüm markaların ürünleri arasında en sıcak çalışan modeldi. Benzer olaraktan bu da 5090 modelleri arasında en sıcak çalışan kart. Fakat bu şekilde bile 74 dereceyi geçmediğini belirtmişler.
Evet o konuda bende araştırma yaptım en çok ısınan ve en fazla güç çeken kartlardan birisi belkide 1. sırada. Benim merak ettiğim alınmaya değer olup olmadığı.
Evet o konuda bende araştırma yaptım en çok ısınan ve en fazla güç çeken kartlardan birisi belki de 1. sırada. Benim merak ettiğim alınmaya değer olup olmadığı.