95-96 OBP ile İstanbul'da lise önerisi

y4s4f32

Decapat
Daha fazla  
Ortaokul 8.sınıf öğrencisiyim ve bu son senem olduğu icin lise arayısina geçtim, 96-95 OBP ile İstanbul'da Ümraniye, Üsküdar, Ataşehir'den liseler önermenizi isterim. 420 puan ve alti da olur fakat okulun hazırlık sınıfı olmasi benim için şart.
Şimdiden teşekkür ederim. Bir de yol konusu var, evim Tev Zahide Zehra Garring Ortaokuluna yakın oradan feyz alabilirsiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yüksekten düşüğe doğru sıralanıyor bu sitede. OBP ile alan okullarda hazırlık olur mu bilemem. Bir de eğer imkanın varsa LGS puanı ile yerleş. OBP yüksek olsa bile pek etki yapmıyor. Gideceğin okulda kafası ders ile değil de boş boş gezip oyun oynamakla meşgul kişiler çok olabilir ve bunlar seni de kötü etkiler. Ben de LGS'den önce OBP ile okul baktım ancak LGS sonrası puanım da iyi gelince güzel bir okula yerleştim. Kalan zamanda hala biraz çabalayabilirsin. İlla OBP olacak diyorsan bu attığım sitelerdeki en yukarıda bulunan okullar yüksek puanlı. Konumuna göre seçebilirsin.

Yüksekten düşüğe doğru sıralanıyor bu sitede. OBP ile alan okullarda hazırlık olur mu bilemem. Bir de eğer imkanın varsa LGS puanı ile yerleş. OBP yüksek olsa bile pek etki yapmıyor. Gideceğin okulda kafası ders ile değil de boş boş gezip oyun oynamakla meşgul kişiler çok olabilir ve bunlar seni de kötü etkiler. Ben de LGS'den önce OBP ile okul baktım ancak LGS sonrası puanım da iyi gelince güzel bir okula yerleştim. Kalan zamanda hala biraz çabalayabilirsin. İlla OBP olacak diyorsan bu attığım sitelerdeki en yukarıda bulunan okullar yüksek puanlı. Konumuna göre seçebilirsin.
Tabiiki öyle ama cabalasamda bu saate kadar olmadı, ondan LGS puanına güvenmiyorum. Attığın siteye baktım fakat hangisinde hazırlık var göremiyorum bildiğiniz var mı acaba ?

Veya 410-420 puanlarda hazırlıkla alan lisede önerebilirsiniz.

Tabiiki öyle ama cabalasamda bu saate kadar olmadı, ondan LGS puanına güvenmiyorum. Attığın siteye baktım fakat hangisinde hazırlık var göremiyorum bildiğiniz var mı acaba ?

Veya 410-420 puanlarda hazırlıkla alan lisede önerebilirsiniz.
Hocam benim gittiğim okul geçen sene 450 küsürle kapattı ama hazırlık yok. Puanla alakalı değil bence ama internetten araştırırsanız bulabilirsiniz.

Bu sitede hangi okulların hazırlıklı olduğu görülüyor.

Önceden attığım sitelerdeki okullarda hazırlık yok sanırsam. Çünkü hepsi 4 yıl.

Hocam benim gittiğim okul geçen sene 450 küsürle kapattı ama hazırlık yok. Puanla alakalı değil bence ama internetten araştırırsanız bulabilirsiniz.

Bu sitede hangi okulların hazırlıklı olduğu görülüyor.

Önceden attığım sitelerdeki okullarda hazırlık yok sanırsam. Çünkü hepsi 4 yıl.
Sağolun, 404 puanlik Handan Hayrettin Yelkikanat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini seçtim. 440 dan asşagi doğru indim yakinlarimda hic hazirliklı bir okul yok 😔

Sağolun, 404 puanlik Handan Hayrettin Yelkikanat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini seçtim. 440 dan asşagi doğru indim yakinlarimda hic hazirliklı bir okul yok 😔
Kral gel takılırız.

Sağ olun, 404 puanlik Handan Hayrettin Yelkikanat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini seçtim. 440'dan aşağı doğru indim yakinlarimda hiç hazirliklı bir okul yok 😔

Ortaokulda yeterince İngilizce gorduysen hazırlık okuma boşa zaman kaybedersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı