95 bin TL'lik sistem nasıl?

Türker Tomruk

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, 1 haftadır sistem toplamaktan yoruldum. En son hali ortaya çıkan sistem aşağıda. Parçalar kaliteli ve güncel parçalar olduğu için bayağı pahalı tutuyor. Bu sistemi bu fiyata almak mantıklı olur mu? 2025 yıl sonunu mu beklemeliyim. Son olarak sistem en az 5-6 sene götürür mü? Tüm yorumlar benim için önemli.

Merhaba, 1 haftadır sistem toplamaktan yoruldum. En son hali ortaya çıkan sistem aşağıda. Parçalar kaliteli ve güncel parçalar olduğu için bayağı pahalı tutuyor. Bu sistemi bu fiyata almak mantıklı olur mu? 2025 yıl sonunu mu beklemeliyim. Son olarak sistem en az 5-6 sene götürür mü? Tüm yorumlar benim için önemli.

Hocam sistem çok güzelde çok pahalı bu fiyata 5080 dizersiniz ben 106.500 tl ye 5080 aldım
üstüne az bişey ekleyip alabilirsiniz ama attığınız sisteme bu fiyat çok.

ÇOK PAHALI, kesinlikle değmez. Biraz para konulup 5080'li sistem alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı