95 derecede 1 saat çalıştıktan sonra işlemci sıcaklığı normal mi?

xFary

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci boştayken bu şekilde ısınıyor. Arctic MX-4 termal macununu aldım gelince uygulayacağım ama fan yerinden çıktığı ve ben de geç fark ettiğim için işlemci 95 derece civarında 1 saate yakın hatta belki biraz fazla çalıştı. Isı değerlerinde sorun var mı?

1 saatten falan sorun olacağını sanmıyorum ama sürekli o derecelerde çalıştırmayın. Stock fan kullanıyorsanız kule tipi bir soğutucuya geçmeye çalışın. MX4 yeterli bir macun.

1 saatten falan sorun olacağını sanmıyorum ama sürekli o derecelerde çalıştırmayın. Stock fan kullanıyorsanız kule tipi bir soğutucuya geçmeye çalışın. MX4 yeterli bir macun.
Kule tipi güzel soğutucu var mı? Bide ben Zalman stc zm9 kullanıyordum. 9.1 iletkenliği vardı fakat bitti, 8.5 iletkenliği olan MX4'e geçtiğimde performans kaybı yaşar mıyım?

Termal macun konusunda kritik farklar görmezsiniz. Keşke macun siparişi vermeden konu açsaydınız çoğu soğutucu macunla geliyor.
Ben 5600 ile birlikte bunu kullanıyorum memnunum. 12400f ile aralarında ısı anlamında çok fark yok diye biliyorum. Dijital ekranı argb şeritleri falan var güzel soğutucu. Fiyatı da uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…