95 OBP ile alan lise iyi midir?

95 OBP'li bir lisede kötü tiplemeli insanlar görmezsiniz. OBP'si yüksek olan bir okul kötü olmaz.
OBP ile alan okullarda torpil döndüğünü okumuştum bir konuda.

95 OBP'li bir lisede kötü tiplemeli insanlar görmezsiniz. OBP'si yüksek olan bir okul kötü olmaz.
Bunu ciddi yazmamışsınızdır umarım çünkü 94 obp ile alan okuldaydım tamamen pişman oldum.Ortalıkda özel okuldan gelmiş veletler zorba çocuklar kaynıyordu türlü türlü şeyler döndü okulda.

O lgs puanı ile uzakda olsa bile gidilebilecek bir okul varsa daha iyi ihtimalle okulda egitim görür daha az sorunla karşılaşır bence.

%0.8 ile alan okulda da durumlar aynıydı. Ders notları iyi fakat hal ve davranışları kötü kişiler vardı.

OBP'li okullar iyi değil.

%0.8 ile alan okulda da durumlar aynıydı. Ders notları iyi fakat hal ve davranışları kötü kişiler vardı.

O zaman liseler tamamen bozulmaya yüz tutmuş durumda, konuşabilecek en iyi durum elindeki puanla iyi bir okula gitmesi veya açıga geçip hızlıca okula bitirmesi ve bu ortamlara bulaşmaması tamamen kişinin tercihine baglı.

Bence obp puanı kadar oldugu konumda onemli İstanbulu uskudar ilçesi sıkıntılı biryer değil diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…