MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Merhaba ben HighPower kullanıyorum sessiz rahatsız edici değil bunun bütçeye göre tabi özellikli olanları var kasa da sizin keyfinize kalmış yukarıda arkadaş msi maf forge atmış gayet güzel bir kasa. Ama güç kaynağı alırken sistem özelliklerine bakman lazım kaç Watt gerekli bilmek gerek buna göre fiyatlar değişiyor.
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI MAG Forge 100M - Kasa ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da - 892120620 ikinci elde bu fiyata buldum. Pazarlıkla 350 TL'ye alıp yanında bu amazon.com.tr/dp/B08JB2WWRF/ref=asc_df_B08JB2WWRF1608255180000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B08JB2WWRF&linkCode=asn güç kaynağını alsam olur mu sizce? Veya Corsair Spec Delta RGB 550W'lık ta olabilir. Siz hangisini önerirsiniz?