9500 GT 1 GB 128 bit vs R5 230 vs HD 7350

Daha fazla  
Arkadaşlar selam bu kartlardan birisini alacağım. Sizce hangisini almalıyım? R5 230 kasa plakası yok yani vida ile sabitleyemeyeceğim.

9500 GT çok eski. R5 230 aralarından en günceli fakat en güçsüzü de o muhtemelen. Bu kartlar ile ne yapacaksınız?

Arkadaşlar selam bu kartlardan birisini alacağım. Sizce hangisini almalıyım? R5 230 kasa plakası yok yani vida ile sabitleyemeyeceğim.
Dostum eski sistemimde 9500 GT vardı inanın çok çektiriyor. Diğer bileşenlerin de etkisi vardır ama bilemiyorum. İşlemcim E7500 RAM 2 GB idi.

O fiyata HD 4850 bulabilirsiniz onlardan çok daha iyi.

Sadece Minecraft ve Roblox çok sistem gerektirmiyor diye bu kartlardan alıyorum ve bütçem kısıtlı hocam.
Dostum benim sistem Minecraftı bile 1.16.5 üstünü açmıyordu 1.16.5 de de FPS drop yiyordum ilk 1 saat. Üste tam özeliklerini yazdım.

Bilmiyorum hocam yani ek olarak 9600 GT var.
Hocam ben sadece ek bilgi olsun diye yazdım eski kartlar hakkında malesef bilgim yok. Üstteki arkadaşın önerdiği 4850 alınabilir diye biliyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…