Genesyss Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 1.051 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #1 Merhaba bugün sistemimde Windows 11'e geçtim ama akrabamın bana verdiği GeForce 9500GT ekran kartının driverını indirmek için NVIDIA'nın sitesine gittiğimde en son Windows 10 64 Bit seçeneğini gördüm. Onu kurarsam sorun olur mu?
Merhaba bugün sistemimde Windows 11'e geçtim ama akrabamın bana verdiği GeForce 9500GT ekran kartının driverını indirmek için NVIDIA'nın sitesine gittiğimde en son Windows 10 64 Bit seçeneğini gördüm. Onu kurarsam sorun olur mu?
Çözüm AJFA 18 Ocak 2023 Onu kurabilirsiniz. Muhtemelen çalışacaktır. Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr
Onu kurabilirsiniz. Muhtemelen çalışacaktır. Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #2 Onu kurabilirsiniz. Muhtemelen çalışacaktır. Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr Artı 0 Eksi Çözüm
Onu kurabilirsiniz. Muhtemelen çalışacaktır. Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr
KS KS Genesyss Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 1.051 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #3 AJFA dedi: Onu kurabilirsiniz. Muhtemelen çalışacaktır. Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr Genişletmek için tıkla... Çalıştı hocam sağ olun. Artı 0 Eksi
AJFA dedi: Onu kurabilirsiniz. Muhtemelen çalışacaktır. Sürücü Ayrıntıları | NVIDIA <dd~LanguageName> <dd~Name> indirin (<dd~OSName> sistemleri için). Çıkış tarihi: <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com.tr Genişletmek için tıkla... Çalıştı hocam sağ olun.