YunusMn Centipat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 72 Çözümler 1 5 Ocak 2020 #11 Ardaaq dedi: Yarın atsam olurmu şu an ararsam bizimkiler yani Genişletmek için tıkla... knk öğrene bildin mi ?
Ardaaq dedi: Yarın atsam olurmu şu an ararsam bizimkiler yani Genişletmek için tıkla... knk öğrene bildin mi ?
Ardaaq Hectopat Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2020 #12 YunusMn dedi: knk öğrene bildin mi ? Genişletmek için tıkla... Merhaba öğrendim oda sizin anakartla aynı işlemciyi destekliyor Muş ve pinlerin 2 tanesi kırılmış şimdi fark ettim
YunusMn dedi: knk öğrene bildin mi ? Genişletmek için tıkla... Merhaba öğrendim oda sizin anakartla aynı işlemciyi destekliyor Muş ve pinlerin 2 tanesi kırılmış şimdi fark ettim
YunusMn Centipat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 72 Çözümler 1 5 Ocak 2020 #13 Ardaaq dedi: Merhaba öğrendim oda sizin anakartla aynı işlemciyi destekliyor Muş ve pinlerin 2 tanesi kırılmış şimdi fark ettim Genişletmek için tıkla... Ok genede eyw
Ardaaq dedi: Merhaba öğrendim oda sizin anakartla aynı işlemciyi destekliyor Muş ve pinlerin 2 tanesi kırılmış şimdi fark ettim Genişletmek için tıkla... Ok genede eyw