theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 5 Haziran 2023 #21 yıldırım ahmet dedi: CS:GO'yu Steamdan indirdim ancak açılmadı dosyaları kontrol ettim olmadı sil yükle yapacaktım ancak maluk 30 GB oyun 16 Mbps internet ile baayaa uzun sürüyor indimesi o yüzden vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Zula ve Minecraft oynayabilirsiniz o zaman aklıma başka bir şey gelmiyor.
yıldırım ahmet dedi: CS:GO'yu Steamdan indirdim ancak açılmadı dosyaları kontrol ettim olmadı sil yükle yapacaktım ancak maluk 30 GB oyun 16 Mbps internet ile baayaa uzun sürüyor indimesi o yüzden vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Zula ve Minecraft oynayabilirsiniz o zaman aklıma başka bir şey gelmiyor.
KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 830 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #22 theumtkyd dedi: Zula ve Minecraft oynayabilirsiniz o zaman aklıma başka bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Minecraft değil de Zula sarıyor arkadaş bol olursa bence.
theumtkyd dedi: Zula ve Minecraft oynayabilirsiniz o zaman aklıma başka bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Minecraft değil de Zula sarıyor arkadaş bol olursa bence.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 6 Haziran 2023 #23 KEPAP06 dedi: Minecraft değil de Zula sarıyor arkadaş bol olursa bence. Genişletmek için tıkla... Ben şimdiki sistemle bile (3060 ti) Minecraft oynuyorum. Her türlü sarar bu oyun.
KEPAP06 dedi: Minecraft değil de Zula sarıyor arkadaş bol olursa bence. Genişletmek için tıkla... Ben şimdiki sistemle bile (3060 ti) Minecraft oynuyorum. Her türlü sarar bu oyun.
Teknolojiakkılısı Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 128 6 Haziran 2023 #24 Ah be kardeşim çok zor