Arkadaşlar oyunlarda bilgisayar 60 FPS üstü bile olsa bazen art arda bazen de anlık olarak takılıyor bu sırada GPU kullanımı %0 düşüyor. Bu anlık takılmalar özellikle LOL'e çok fazla oluyor.
Sistemim Intel® Pentium® Processor E2160 1.80 GHz
RAM 2 GB
Ekran kartım 9500 GT
Bu arada işlemci sıcaklık en fazla 62 ekran kartı sıcaklık en fazla 55 . RAM kullanımlarına bakınca o da en fazla % 90'larda. ekran kartını DDU programıyla kaldırıp en baştan da kurdum ama sorun çözülmedi.
Sistemin çok eski. Ama eskiden böyle değildi diyorsan bakımlarını yap derim. Fazla tozdan fanların hızı yavaşlamış olabilir. Bu da ısınıp performans düşüşlerine sebep olabiliyor.
Sistemin çok eski. Ama eskiden böyle değildi diyorsan bakımlarını yap derim. Fazla tozdan fanların hızı yavaşlamış olabilir. Bu da ısınıp performans düşüşlerine sebep olabiliyor.
Evet RAM'ini geliştirmen çözüm olabilir sistemin çok eski RAM alsan bile tam olarak söyleyemem çözer mi diye. Şu an onla uğraşamam diyorsan temizliğini yap tozlarını al. Ayrıca LoL'ün istediği işlemci minimum 2 Ghz.
Evet RAM'ini geliştirmen çözüm olabilir sistemin çok eski RAM alsan bile tam olarak söyleyemem çözer mi diye. Şu an onla uğraşamam diyorsan temizliğini yap tozlarını al. Ayrıca LoL'ün istediği işlemci minimum 2 Ghz.
Tamam, 2 GB'ın tamamını kullanamazsınız zaten oyunda. Siz oyunu açınca Windows kapanmıyor, arkaplanda çalışmaya devam ediyor. Çalışmasına yetecek kadar bellek kalmıyor, oyundan almaya çalışıyor. Oyun da izin vermiyor, takılma yaşanıyor.
Tamam, 2 GB'ın tamamını kullanamazsınız zaten oyunda. Siz oyunu açınca Windows kapanmıyor, arkaplanda çalışmaya devam ediyor. Çalışmasına yetecek kadar bellek kalmıyor, oyundan almaya çalışıyor. Oyun da izin vermiyor, takılma yaşanıyor.
bellek azaltma programı kullandıgımdan dolayı böyle bir olay yok bende biliyorum dediginiz olayı bunu lol destek ekibinede sormuştum ramden kaynaklı görünmüyor dediler