Genellikle oyun oynayan birisiyim.
Sistemimi aşağıya bırakıyorum.
Bütçeyi çok fazla aşamam.
Yani bana en uyguna 2000 TL ile güzel bir sistem yükseltme tavsiyesi yapabilir misiniz?
Sistem:
GeForce 9500 GT.
Intel E7400 ı2 2.80 GHz.
4 GB RAM.
Anakart: G31M-ES2l
PSU: Hatırlamıyorum
Bütçeyi dediğim gibi biraz aşabilirim. Öyle çok yüksekte gözüm yok. İdare etsin yeter.
SSD yoksa SSD eklenilebilir, G31 çipset anakarttan bir cacık olmaz. İstediğin işlemciyi tak yine 4 GB RAM sınırından dolayı Drop yiyeceksin. Elinde bulunan sistemi satmak istemiyorsan yapabileceğin en mantıklı Upgrade bu gibi duruyor. Elden çıkarırsan i5 4460-RX 460/GTX 760 veya 2200G APU bir sistem toplanabilir.
SSD yoksa SSD eklenilebilir, G31 çipset anakarttan bir cacık olmaz. İstediğin işlemciyi tak yine 4 GB RAM sınırından dolayı Drop yiyeceksin. Elinde bulunan sistemi satmak istemiyorsan yapabileceğin en mantıklı Upgrade bu gibi duruyor. Elden çıkarırsan i5 4460-RX 460/GTX 760 veya 2200G APU bir sistem toplanabilir.
775 pin olarak Q9650 en tepe alabileceğiniz işlemci fakat fahiş fiyatlara satılıyor. Xeon olarak X5460 tercih edilebilr ama o da fazla güç çekiyor ve ısınıyor, stok soğutucuyla soğutman pek mümkün değil.
775 pin olarak Q9650 en tepe alabileceğiniz işlemci fakat fahiş fiyatlara satılıyor. Xeon olarak X5460 tercih edilebilr ama o da fazla güç çekiyor ve ısınıyor, stok soğutucuyla soğutman pek mümkün değil.
100 TL bir işlemci için çok az değil mi yav
Bir de hocam bu işlemci GT 1030'a darboğaz yapar gibi. 300-400 TL'ye çıkabilir işlemcide. İşlemci dersen bende akan sular durur