9500 GT sisteme 2000 TL yükseltme önerisi

Bütçe
2000

RUSHTOB

Hectopat
Makaleler
1
Genellikle oyun oynayan birisiyim.
Sistemimi aşağıya bırakıyorum.
Bütçeyi çok fazla aşamam.

Yani bana en uyguna 2000 TL ile güzel bir sistem yükseltme tavsiyesi yapabilir misiniz?
Sistem:
GeForce 9500 GT.
Intel E7400 ı2 2.80 GHz.
4 GB RAM.
Anakart: G31M-ES2l
PSU: Hatırlamıyorum

Bütçeyi dediğim gibi biraz aşabilirim. Öyle çok yüksekte gözüm yok. İdare etsin yeter.

@BerkayZ87
@messinicocugu
@KeyN_N
@Silinen üye

Not: Ekran kartı önceliğimdir

Son düzenleme:
O sistemi adam etmek zor hocam, uygun bir fiyata elinizden çıkarın elinize geçen toplam bütçe ile işinizi görecek bir sistem toplayalım.

O sistemi adam etmek zor hocam, uygun bir fiyata elinizden çıkarın elinize geçen toplam bütçe ile işinizi görecek bir sistem toplayalım.
Geçici olarak hocam. Gidip GTA 5 yüklemeyeceğim. Beni Warband'ım ile yalnız bırakın...

Geçici olarak hocam. Gidip GTA 5 yüklemeyeceğim. Beni Warband'ım ile yalnız bırakın...

O sistemle zaten Warband oynuyor olabilmeniz lazım, amaç sadece Warband oynamaksa boşuna masraf yapmayın derim.

O sistemle zaten Warband oynuyor olabilmeniz lazım, amaç sadece Warband oynamaksa boşuna masraf yapmayın derim.
Arkadaşım amacım sadece Warband oynamak değil. En düşük ayarlar 45 FPS alıyorum. Ben HOI 4 de oynayacağım GTA 4 de oynayacağım.
Önerin var mı?

Arkadaşım amacım sadece Warband oynamak değil. En düşük ayarlar 45 FPS alıyorum. Ben HOI 4 de oynayacağım GTA 4 de oynayacağım.
Önerin var mı?

SSD yoksa SSD eklenilebilir, G31 çipset anakarttan bir cacık olmaz. İstediğin işlemciyi tak yine 4 GB RAM sınırından dolayı Drop yiyeceksin. Elinde bulunan sistemi satmak istemiyorsan yapabileceğin en mantıklı Upgrade bu gibi duruyor. Elden çıkarırsan i5 4460-RX 460/GTX 760 veya 2200G APU bir sistem toplanabilir.

Teşekkür ederim.
Hocam ben şu işlemciden anlamıyorum da biraz daha yüksek fiyatlı işlemci önerisi yapar mısınız?
Almışken ucuzun da iyisini alalım

Teşekkür ederim.

Hocam ben şu işlemciden anlamıyorum da biraz daha yüksek fiyatlı işlemci önerisi yapar mısınız?
Almışken ucuzun da iyisini alalım

775 pin olarak Q9650 en tepe alabileceğiniz işlemci fakat fahiş fiyatlara satılıyor. Xeon olarak X5460 tercih edilebilr ama o da fazla güç çekiyor ve ısınıyor, stok soğutucuyla soğutman pek mümkün değil.

Bu sistemi sat. APU topla.
Sistemi satsam kazanacağım maksimum 300 TL. 300 TL'yi ben zaten verecek güçteyim Allah'a şükür.
100 TL bir işlemci için çok az değil mi yav
Bir de hocam bu işlemci GT 1030'a darboğaz yapar gibi. 300-400 TL'ye çıkabilir işlemcide. İşlemci dersen bende akan sular durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…