9500 GT sisteme yükseltme önerisi

D4CHNLQ_06

Hectopat
Yer
Ankara Yenimahalle
Daha fazla  
Meslek
Bakımcı
Arkadaşlar selam, bilgisayarımı satmak zorunda kaldım bazı sebeplerden dolayı. Depomda eski bir masaüstü bilgisayar buldum ve bilgisayarımda şu parçalar bulunmakta.

AMD Athlon X2 2.70 GHz.
GeForce 9500 GT ekran kartı.
ASUS m2n MX SE anakart ve 2 GB Kingston marka 667 MHz RAM
300W Everest Power Supply
320 GB WD Blue marka HDD.

Uygun fiyatlı performans artırabilir miyim bu makineye? Photoshop kullanıyorum, hiçbir şey yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkür ederim. En fazla bütçem 300 TL.

Ram eklemek.

Drop yiyorsanız ram alabilirsiniz öteki türlü, ikibin gibi bir bütçe lazım yoksa makinayı antikaya kaldırın ya da öyle idare edin malesef.

4 GB RAM daha alın bu dediğiniz PC için fazladan parça almaya gerek yok.

RAM kesinlikle almanızı tavsiye ederim, hesap kitaptan sonra ekstra rahat kullanım için SSD tercih edebilir siniz.

Arkadaşlar anakart 2 GB RAM destekliyor maalesef RAM yükseltmesi yapamayacağım üzgünüm SSD alıp Windows uygulamalarını kısarak Adobe Photoshop 2010 veya SketchUp 2010 kullanmayı deneyeciğim başka çare kalmadı önerileriniz ve fikirleriniz için teşekkür ederim konu kapanmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…