9500 GT sistemi CS:GO için yükseltmek

Ardaxle

Decapat
Daha fazla  
CS:GO ya da benzeri FPS oyunları için neleri yükseltmeliyim? Ve önerilerinizi link olarak bırakırsanız sevinirim.(Bilgisayar biraz eski)

İşletim sistemi: Win 7, 32 Bit,(6.1, yapı 7601)
İşlemci: Intel(r) Pentium(r) D CPU 3.0 GHz (2cpus)
Bellek: 3072MB RAM.
Direct: X11.
~
NVIDIA GeForce 9500GT.
1080x1024 - 32-Bit (75Hz)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yay ayraç içinde yazmasaydınız eski olduğunu anlamazdık teşekkürler .Tam bütçe belirtmemişsiniz fakat ekran kartı ve işlemci değişmeli bir tane de RAM eklerseniz oynarsınız CS:GO'yu. Eski parçaları da satarsınız kolaylık olur.

Önerilerimiz var mıdır ve ortalama ne kadar bir tutar çıkar

Uyumluluğu varsa eğer core 2 duo e8400, e8500 veya core 2 quad serisi (4 çekirdekli) işlemcilerden birini ekleyebilirsin.

Tabi ekran kartını da yükseltebilirsen iyi olur ama o konuda net bi tavsiye veremem.

Anakartının modelini yazarsan daha kolay yardımcı olunabilir. İstersen aida64 yükle ve oranın görüntüsünü ekle, orda tüm sistem özelliklerin yazar.

Anakart: Foxconn 45CM/45GM Series (2 PCI,1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2)

Dosya Ekleri

• IMG_20210104_202525.jpg
    329,7 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:

Dostum oyunları rahat oynayabilmek için işlemci, ekran kartı kesinlikle değişmeli tabii anakartın da değişmesi gerekebilir bu durumda. RAM minimum 8 GB olursa rahat edersiniz. Bu bilgisayarla CS 1.6 tarzı oyunları oynayabilirsiniz CS:GO, Valorant tarzı oyunları oynamaya çalışırsanız düşük performanstan, takılmadan kafayı yersiniz. Önerebileceğimiz bilgisayarlar için bütçe vermeniz daha iyi olur. İmzamda örnek toplama bilgisayar önerileri var. Linki buraya da bırakıyorum. Listenin son hali değil fakat o bütçelerde alınabilecek parçalar genel olarak onlar. 5000TL Ve Üzeri Sistem Önerisi (Monitör Dahil) - Rxnk

Peki bendeki bilgisayar satmak istesem ortalama ne kadar eder ?

Peki bendeki bilgisayar satmak istesem ortalama ne kadar eder ?
Bu devirde o tarzda bir bilgisayarı alacakların sayısının çok olduğunu zannetmem fakat şansınızı denemek isterseniz 200-250 civarı sanırım. İkinci el piyasasını uzun süredir incelemedim.

Bu devirde o tarzda bir bilgisayarı alacakların sayısının çok olduğunu zannetmem fakat şansınızı denemek isterseniz 200-250 civarı sanırım. İkinci el piyasasını uzun süredir incelemedim.
Canlı dersler falan başladığı için belki alınabilir diye düşündüm
Reis kusura bakma yine rahatsız ettim de sen bilgili bi abiye benziyorsun .d çok fazla abartıya kaçmadan dediğin gibi orta ayarda 8Gb ya da 6Gb ramli bir bilgisayar ne kadar tutabilir ?

Yok estağfurullah monitör dahil mi hariç mi ona göre bir bütçe verebilirsen sana hızlıca bir sistem toplamaya çalışayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…