atilgannnn
Hectopat
Daha fazla  

- Meslek
- İç Mimar
Dostlar selam, ihtiyaçlarımı anlatabilmek adına biraz uzun olacak kusura bakmayın, iç mimarım. Müşterilerim için, Profesyonel 3D modelleme, bununla birlikte gerçekçi render ve animasyonlar üretiyorum.
Bunun için; sistemimle uyumlu 2K QHD 27 inch - IPS panel, dahili hoparlörü olan, pivot (dikey döndürebilme) özelliği, renk doğruluğu çok yüksek, en az 350nit (CD) parlaklığı olan bir monitör arıyorum. Bir de uzun saatler ekrana bakmam gerekiyor. Göz yorgunluğunu gerçekten azaltacak veya uzun süre ekrana bakınca gözlerimin daha az yorulacağı, eyecare'ına güvenebileceğim bir monitör olması benim için gerçekten önemli. Birde casper 27 inch 2k bir monitörüm daha var yeni alacağım ekranı ana ekran yapıp şu an kullandığımı 2. ekran olarak sisteme bağlamak istiyorum. Bununlada uyumlu olursa sevinirim. Dell ultrasharp serisi ve ViewSonic arasında çok kalıyorum. Uzun süredir beğendiğim bir monitör var alta linkini bırakıyorum, bir de kendi önereceğiniz modeller varsa beklerim.
Sistem özellikleri:
Anakart: ASRock taichi X470
Ekran kartı: ASUS RTX 2080 OC Advanced Edition
İşlemci: Ryzen 7 5800
RAM: XPG 8x4 32 GB 3600 MHz RAM
ViewSonic VP-2756 2K QHD - 27 İnch Profesyonel Monitör:

www.pttavm.com

www.pttavm.com

Bunun için; sistemimle uyumlu 2K QHD 27 inch - IPS panel, dahili hoparlörü olan, pivot (dikey döndürebilme) özelliği, renk doğruluğu çok yüksek, en az 350nit (CD) parlaklığı olan bir monitör arıyorum. Bir de uzun saatler ekrana bakmam gerekiyor. Göz yorgunluğunu gerçekten azaltacak veya uzun süre ekrana bakınca gözlerimin daha az yorulacağı, eyecare'ına güvenebileceğim bir monitör olması benim için gerçekten önemli. Birde casper 27 inch 2k bir monitörüm daha var yeni alacağım ekranı ana ekran yapıp şu an kullandığımı 2. ekran olarak sisteme bağlamak istiyorum. Bununlada uyumlu olursa sevinirim. Dell ultrasharp serisi ve ViewSonic arasında çok kalıyorum. Uzun süredir beğendiğim bir monitör var alta linkini bırakıyorum, bir de kendi önereceğiniz modeller varsa beklerim.
Sistem özellikleri:
Anakart: ASRock taichi X470
Ekran kartı: ASUS RTX 2080 OC Advanced Edition
İşlemci: Ryzen 7 5800
RAM: XPG 8x4 32 GB 3600 MHz RAM
ViewSonic VP-2756 2K QHD - 27 İnch Profesyonel Monitör:

VIEWSONIC VP2756-2K 27” IPS 2K QHD Pantone On - PttAVM
VIEWSONIC VP2756-2K 27â IPS  2K QHD Pantone Onaylı FotoÄraf Prodüksiyon Tasarım Monitörü fiyatları ve modelleri PttAVM.comâda! İndirimli fiyatlarla online alıÅveriÅin kazananı siz olun! - 2025