9500 TL PC Toplama

Bütçe
9500
Yer
Pendik, İstanbul
Arkadaşlar iyi günler. Bilgisayarımı Sinerji'den sipariş edeceğim. İlk sorum Sinerji'den sipariş verdiğimde ürünlerin boş kutusu ayrı olarak gönderilecek mi?

Benim için Ray Tracing önemsiz olduğu için F/P olarak AMD toplamak istiyorum. Sapphire soğutması iyi bir marka olduğunu bildiğim için ekran kartını RX 5700XT Nitro+ olarak seçtim. İşlemciyi ise RTX 2080 Ti'yi bile beslendiğini bildiğim için ve ileride ekran kartını yükseltirsem diye Ryzen 5 3600 olarak seçtim. Anakart ise bayağı övündüğü için MSI B450 Tomahawk Max olarak seçtim. Kasayı ise içinde 750W 80+ PSU bulunan Thermaltake Commander G33 seçtim. Açılan konularda soğutması iyi bir kasa diye geçiyordu ve dış görünüşü de hoşuma gitti. RAM'lerim Corsair LPX CL16 3200MHz 2x8 toplamda 16 GB olarak seçtim. SSD ise Corsair NVMe 480GB düşündüm.

Şimdi arkadaşlar bu bilgisayarda kısmamı önerdiğiniz parçalar var mı? Bu ekran kartı bu kasaya sığar mı? Anakart ileride yükseltme yapmam için yeterli mi? Bazı küçük parçalar için İtopya'dan alışveriş yapabilirim. Bu bilgisayar yaklaşık 9200TL gibi bir fiyata denk geliyor.

Üst yazımı okumakta üşenecekler için sistem şu şekilde;

• AMD Ryzen 5 3600
  • MSI B450 Tomahawk Max
  • RX 5700 XT Nitro+
  • Corsair Vengeance CL16 3200MHz 2x8
  • Corsair 480GB NVMe
  • Thermaltake Commander G33 PSU 750W 80+
Teşekkürler.

Son düzenleme:
4000-4500'e falan ya da indirimle 2070 Super'de alabilirsin, anakart B550'a Pro ile fazla fiyat farkı yoksa kesinlikle onu yap, PSU olarak MWE 750W'da alabilirsin kasa olarak P400A ya da Aerocool Airhawk ve SSD olarak A2000 seçebilirsin üstelik fiyatı fazla gibi geldi fiyatlara Akakçe'den falan bak daha ucuza gelir ve RAM olarak bunu önerebilirim OC potansiyeli yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…