Merhaba, yaklaşık 9500 TL'lik bütçem ile bir bilgisayar alacağım ve bu ikisi arasında kararsız kaldım, hangisini almalıyım: (Yayın açtığımdan bana drop yaşatmayacak ve oyunlarda FPS kaybı olmayacak sistemi istiyorum)
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
İkisinin de SSD'si kronik sorunlu. İntel tarafında 9. nesil alınmaz 10. nesile yönelin. Eğer hazır sistem şart değilse güzel bir sistem toplayalım. @246941
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.908,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Windforce OC 3x 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MSI MAG FORGE 101M Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sinerji Avior Ryzen 5 5600X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3070Ti [Gaming PC] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun