Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 23 Haziran 2020 #11 IPhorkos dedi: PSU için hangi marka önerirsiniz. Birde bir iki düzeltme dediğiniz nedir ? Genişletmek için tıkla... Overclock yapmayı kastediyor düzeltme derken. PSU için ise benim önerim Cooler Master, Corsair, Thermaltake gibi markalardan şaşmaman
IPhorkos dedi: PSU için hangi marka önerirsiniz. Birde bir iki düzeltme dediğiniz nedir ? Genişletmek için tıkla... Overclock yapmayı kastediyor düzeltme derken. PSU için ise benim önerim Cooler Master, Corsair, Thermaltake gibi markalardan şaşmaman
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 23 Haziran 2020 #12 @Kemânkeş- PSU model olarak iyi değil. Site sanırım Sinerji benim önerim şu şekilde: Sinerji Bilgisayar www.sinerji.gen.tr
@Kemânkeş- PSU model olarak iyi değil. Site sanırım Sinerji benim önerim şu şekilde: Sinerji Bilgisayar www.sinerji.gen.tr
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 23 Haziran 2020 #13 Sylveon dedi: @Kemânkeş- PSU model olarak iyi değil. Genişletmek için tıkla... Doğrudur
M MrElitzKrieg Hectopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 405 Makaleler 1 23 Haziran 2020 #14 O Ekran kartı çok serin gerçekten
I IPhorkos Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 10 23 Haziran 2020 #15 MrElitzKrieg dedi: PSU veya SSD (PSU için Corsair/CM/TT/AeroCool gibi firmalar) SSD için mp510 480 GB Genişletmek için tıkla... Teşekürler. Ekran kartı için usb li ne oluyor ?
MrElitzKrieg dedi: PSU veya SSD (PSU için Corsair/CM/TT/AeroCool gibi firmalar) SSD için mp510 480 GB Genişletmek için tıkla... Teşekürler. Ekran kartı için usb li ne oluyor ?
M MrElitzKrieg Hectopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 405 Makaleler 1 23 Haziran 2020 #16 IPhorkos dedi: Teşekürler. Ekran kartı için usb li ne oluyor ? Genişletmek için tıkla... Özel modeli var VR için içinde USB-C var ekran kartının .
IPhorkos dedi: Teşekürler. Ekran kartı için usb li ne oluyor ? Genişletmek için tıkla... Özel modeli var VR için içinde USB-C var ekran kartının .
I IPhorkos Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 10 23 Haziran 2020 #17 Sylveon dedi: @Kemânkeş- PSU model olarak iyi değil. Site sanırım Sinerji benim önerim şu şekilde: Sinerji Bilgisayar www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... evet hocam. sinerji diğerlerinden daha ucuza geldiği için tercih ettim.
Sylveon dedi: @Kemânkeş- PSU model olarak iyi değil. Site sanırım Sinerji benim önerim şu şekilde: Sinerji Bilgisayar www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... evet hocam. sinerji diğerlerinden daha ucuza geldiği için tercih ettim.
M MrElitzKrieg Hectopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 405 Makaleler 1 23 Haziran 2020 #18 IPhorkos dedi: evet hocam. sinerji diğerlerinden daha ucuza geldiği için tercih ettim. Genişletmek için tıkla... Sinerjinin kablolamasi çok iyi Dediğim kart bu Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Windforce 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Windforce 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr
IPhorkos dedi: evet hocam. sinerji diğerlerinden daha ucuza geldiği için tercih ettim. Genişletmek için tıkla... Sinerjinin kablolamasi çok iyi Dediğim kart bu Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Windforce 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Windforce 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun www.sinerji.gen.tr
I IPhorkos Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 10 23 Haziran 2020 #19 Sylveon dedi: @Kemânkeş- PSU model olarak iyi değil. Site sanırım Sinerji benim önerim şu şekilde: Sinerji Bilgisayar www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... SSD'yi Samsung 500GB 970 Evo NVMe Okuma 3400 MB- Yazma 2300 MB M.2 SSD'ye yükseltebilir miyim? Bir sıkıntı çıkar mı?
Sylveon dedi: @Kemânkeş- PSU model olarak iyi değil. Site sanırım Sinerji benim önerim şu şekilde: Sinerji Bilgisayar www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... SSD'yi Samsung 500GB 970 Evo NVMe Okuma 3400 MB- Yazma 2300 MB M.2 SSD'ye yükseltebilir miyim? Bir sıkıntı çıkar mı?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 23 Haziran 2020 #20 Olabilir bütçe meselesi ama bütçe varsa PSU olarak Gold Performance GD 750W yapılabilir, anakart Tomahawk olabilir.
Olabilir bütçe meselesi ama bütçe varsa PSU olarak Gold Performance GD 750W yapılabilir, anakart Tomahawk olabilir.