Rehber 9500 TL'den Düşük Laptop Tavsiyeleri

Merhaba @Mithat Berhan ,

Olaya farklı bir açıdan bakmak gerekirse bu laptoplar arasında Hackintosh ile macOS işletim sistemini kullanabilir miyiz? Kullanabiliyorsak en uyumlu model hangisi olur?
 

Mithat bey merhaba okul için çizim film video ve yeri geldiğinde oyun oynamak için bunu almayı düşünüyorum LoL Valorant tarz oyunlar bu laptop hakkında düşünceniz nedir acaba?
https://ty.gl/9niqy536sz
 
@spoit merhaba, çıkabiliyorsaniz eğer R5 5500U işlemcili bir cihaz önereceğim. Eğer çıkarmıyorsanız da R3 7320U ile ya 12-16 GB RAM'e sahip ya da 512GB SSD'li model bakmanızı tavsiye edeceğim. Model ise standart ona pek laf yok maalesef bu bütçede.
 

HP 255 G8 Amd Ryzen 5 5500u 7n4w6aa 8 Gb 256 Gb Ssd 15.6" Fhd Freedos Fiyatı, Yorumları - Trendyolaslında HP bu model düşünüyorum galiba batarya sorunu var diyorlar sizin bana öneriniz hangisi çok amaçlı kullanacağım.
 
Tam ben de diyecektim konusu açılır mı diye ama açılmış. Ellerinize sağlık. Peki sizin tavsiyeniz hangisi, en iyisi dediğiniz?

Ben olsam kesinlikle i3-1215U modellerini tercih ederdim. tek çekirdekte gerçekten güçlü bir işlemci eski nesillerin i5 i7 işlemcilerinden iyi. Garip bir şekilde 12 nesil i5'e denk (tek çekirdekte)...

Ama bu laptopların ucuzluğu parça kalitesinden kaynaklı alırken dikkatli olmanızı öneririm.
 

Benim aslında öğrenci indirim yararlanmak için almayı düşünüyorum.

Batarya sorunu muhtemel maalesef ama harici GPU olmadığından ve u serisi işlemci olduğu için yön bir Gaming laptoptan daha uzun batarya süresine sahip olacaktır.

Peki mithat bey HP hariç öneriniz nedir öğrenci indirim yararlanıp alacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…