Beats Studio3 Wireless çalıntı veya sahte galiba. Bir insan niye hem bunu hem de Rampage kulaklığı kullanır anlamadım. Sistem de zaten vasat hazır sistemlerden. Kronik sorunlu TUF 2060, 6/6 gibi geleceği olmayan bir 3500X. Sırf beats kulaklık yüzünden fiyat artmış ama onun da sıfırını indirimlerden 1500 TL'ye düşürüyorsun,
Sahte olabilieceği aklıma gelmedi ama orijinalde olabilir.Beats Studio3 Wireless çalıntı veya sahte galiba. Bir insan niye hem bunu hem de Rampage kulaklığı kullanır anlamadım. Sistem de zaten vasat hazır sistemlerden. Kronik sorunlu TUF 2060, 6/6 gibi geleceği olmayan bir 3500X. Sırf Beats kulaklık yüzünden fiyat artmış ama onun da sıfırını indirimlerden 1500 TL'ye düşürüyorsun,
@RPM güzel, iş görür. Yalnız SSD'yi SanDisk 3D Ultra yapabilirsin. DRAM'li SSD bu tür işlerde avantaj sağlar arada pek fiyat farkı da yok (Gigabyte DRAM'siz). Konu sahibinin bütçesi ne ki 9400 verebiliyorsa düz 10.000 versin şöyle bir monitör alsın. Hem 75Hz hem de şirket için şık bir alet.
Samsung LS24R350FHMXUF 24" 75Hz 5ms (HDMI-D-Sub) FHD Fiyatı
Samsung LS24R350FHMXUF 24" 75Hz 5ms (HDMI-D-Sub) FHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
9440 TL gülenler bir daha düşünsün monitörde 2K 60Hz.
@RPM
Parçalardan biri sorunlu çıkarsa kaybolmazsın umarım.
Parçalara sorunsuz demedim ben mi satıyorum Allah Allah hemen bahanene sığın arkadaş kontrol edip alır zaten.
Bahanye sığınacak biri değilim, beni bilenler biliyor zaten, sadece garantici olmak gerek.
Anladığım kadarıyla da konu sahibi çok bilgili biri değil, sorunlu parçayı temiz diye satarlar.