9500 TL'ye RTX 2060 ikinci el sistem alınır mı?

Daha ucuza bunu alabiliyorsunuz. 480 GB SSD falan ekleseniz bile o kadar pahalı olmaz.
Bu da RTX 2070 sistemin fiyatı. İncehesap.com ne kadar güvenilir bilemiyorum ama durum bu.
Bu da RTX 2070 sistemin fiyatı. İncehesap.com ne kadar güvenilir bilemiyorum ama durum bu.

İfadeler: RPM

Kasa: JAHO-2060V/MSI RTX 2060 VENTUS XS 6G OC/AMD Ryzen 5 3500X/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA

Monitör Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Fiyatı

Geri kalan 1000TL ile de ekipman olarak gonlunuzden ne geçerse onu alın en azından sıfır olsun.

SSD kronik sorunlu, PSU C4, render yapacağı için 3500X yerine 3600 alınmalı.

SSD kronik sorunlu, PSU C4, render yapacağı için 3500X yerine 3600 alınmalı.
Ben sadece konu sahibi RTX 2060 Sistemin ikinci el 9500 TL olduğunu belirttiği için ben de diğer sitelerde sıfır 2060 ve 2070 içeren sistemlerin fiyatını attım. Onları özelleştirmesi gerektiği doğru. Ama yine de o kadar pahalıya gelmiyor.

Tamamdır, bir dahakine dikkatlı olun, Frisby, Gamepower, Power Boost, James Donkey gibi kötü markalara yönlendirmeyin insanları.

Ben zaten önerdiğimden atmadım. Zaten cevabımda da söylediğim gibi ne kadar güvenilir bilemem ama durum bu dedim. Kıyaslamaydı sadece. Yanlış anlamaya sebebiyet verdiyse özür dilerim.

İfadeler: RPM
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…