9500GT görüntü vermiyor

Casper Neo

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 9500GT ekran kartını kuzenimden 1 saat önce aldım. FurMark testine soktum kart sıkıntısız çalışıyordu. Eve geldim benim PC'de BIOS'da bile görüntü yok. Neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
VGA'dan bağlı bu arada ekran kartı takılıyken klavyenin ışığı yanmıyor. Acaba PSU mu yetmiyor 300,350 W gibi bir şey olması lazım.

9500GT zaten fazla güç tüketen bir seri değil. Ekran kartını söküp parlak yerlerini yumuşak bir silgi ile temizleyip takın.

Tekrar kuzeninizde deneyip bakabilirsiniz.

O zaman anakartta sıkıntı gözüküyor.

Öyle duruyor hocam. Tamiri zor. Zaten çoğu kişi uğraşmaz.

Öyle duruyor hocam. Tamiri zor. Zaten çoğu kişi uğraşmaz.

Hocam çok saçma bir şey ama şu an başka ekran kartını denedim görüntü verdi tekrar 9500GT'yi denedim görüntü vermiyor. Acaba bu ekran kartı kafasına göre anakart mı seçiyor?

Yapabilir hocam. Genelde düşük bir ihtimal ama olabilir. Zaten ilk olarak farklı ekran kullandınız mı diye sordum. Olumlu cevap alınca başka yollar denedik. 9500 GT de başka PC'de çaldığında arızalı olabilir dedik. Fakat başka ekran kartı çalıştığına göre durum değişti. Ses kartı için anakart değişimi bence gerekli değil. Ekran kartı yuvası olsaydı zaten değiştirin derdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…