TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 16 Kasım 2020 #11 ronkanta dedi: CS:GO 10 FPS alıyorum neden bilmiyorum bir hatamı var söylerseniz sevinirim düzeltebileceğim? Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğü 1024x768 dener misin ve ayarları en düşüğe almayı denedin mi?
ronkanta dedi: CS:GO 10 FPS alıyorum neden bilmiyorum bir hatamı var söylerseniz sevinirim düzeltebileceğim? Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğü 1024x768 dener misin ve ayarları en düşüğe almayı denedin mi?
PcAnlamaz Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 1 Çözümler 15 16 Kasım 2020 #12 ronkanta dedi: PC hakkında bilgim yok nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Masa üstü sağ tık NVIDIA ayarları yazar.
ronkanta dedi: PC hakkında bilgim yok nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Masa üstü sağ tık NVIDIA ayarları yazar.
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.254 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 16 Kasım 2020 #13 ronkanta dedi: PC hakkında bilgim yok nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... CS:GO ayarlarınyla hiç oynadınız mı? Eğer oynamadıysanız otomatik en yüksek ayarlar kurulu oluyor.
ronkanta dedi: PC hakkında bilgim yok nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... CS:GO ayarlarınyla hiç oynadınız mı? Eğer oynamadıysanız otomatik en yüksek ayarlar kurulu oluyor.
Dimensity Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.444 Makaleler 4 Çözümler 9 16 Kasım 2020 #14 Tamam kart eski ama o kadar kötü değil yani. Valorant falan oynatır. CS:GO'da kasması normal zaten. Yani nasıl bir oyun oynamaya çalıştınız anlamadım.
Tamam kart eski ama o kadar kötü değil yani. Valorant falan oynatır. CS:GO'da kasması normal zaten. Yani nasıl bir oyun oynamaya çalıştınız anlamadım.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #15 Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Buradan otomatik belirlemeye tıkla, sistemine uygun olanı bulacak. İndir, kur. Bilgisayarını yeniden başlat.
Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Buradan otomatik belirlemeye tıkla, sistemine uygun olanı bulacak. İndir, kur. Bilgisayarını yeniden başlat.
ronkanta Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 1.329 Makaleler 2 16 Kasım 2020 #16 erdemst17 dedi: CS:GO ayarlarınyla hiç oynadınız mı? Eğer oynamadıysanız otomatik en yüksek ayarlar kurulu oluyor. Genişletmek için tıkla... her şey en düşükte TÇB dedi: Çözünürlüğü 1024x768 dener misin ve ayarları en düşüğe almayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... denedim
erdemst17 dedi: CS:GO ayarlarınyla hiç oynadınız mı? Eğer oynamadıysanız otomatik en yüksek ayarlar kurulu oluyor. Genişletmek için tıkla... her şey en düşükte TÇB dedi: Çözünürlüğü 1024x768 dener misin ve ayarları en düşüğe almayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... denedim
$ilent Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 1.436 Çözümler 3 Yer OverClock Merkezinde Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #17 PcAnlamaz dedi: E8500 R7 240 Low'da kasarak oynatıyor hayatta oynatmaz. Genişletmek için tıkla... Intel HD Graphics ile 1024X768P oynayanlar varken? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mesela bu videodaki gibi, 9500GT HD Graphics'den daha iyidir herhalde.
PcAnlamaz dedi: E8500 R7 240 Low'da kasarak oynatıyor hayatta oynatmaz. Genişletmek için tıkla... Intel HD Graphics ile 1024X768P oynayanlar varken? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mesela bu videodaki gibi, 9500GT HD Graphics'den daha iyidir herhalde.
ronkanta Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 1.329 Makaleler 2 16 Kasım 2020 #18 Dimensity dedi: Tamam kart eski ama o kadar kötü değil yani. Valorant falan oynatır. CS:GO'da kasması normal zaten. Yani nasıl bir oyun oynamaya çalıştınız anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ne denedim biliyor musun Zula'da bile donuyor
Dimensity dedi: Tamam kart eski ama o kadar kötü değil yani. Valorant falan oynatır. CS:GO'da kasması normal zaten. Yani nasıl bir oyun oynamaya çalıştınız anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ne denedim biliyor musun Zula'da bile donuyor
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 16 Kasım 2020 #19 ronkanta dedi: Her şey en düşükte. Denedim. Genişletmek için tıkla... Bu videolara bakar mısın? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ronkanta dedi: Her şey en düşükte. Denedim. Genişletmek için tıkla... Bu videolara bakar mısın? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.254 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 16 Kasım 2020 #20 ronkanta dedi: Her şey en düşükte. Denedim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüleri kurulu mu? Çözünürlük, MSAA, doku filtreleme gibi ayarlarda mı en düşüte?
ronkanta dedi: Her şey en düşükte. Denedim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüleri kurulu mu? Çözünürlük, MSAA, doku filtreleme gibi ayarlarda mı en düşüte?