Arkadaşlar biraz yardımla böyle bir sistem düşündüm sizce nasıl? Almayı planlıyorum. Eğer hatalarım varsa söylerseniz sevinirim. Ayrıca kasada karar kılamadım 500TL'yi geçmeyecek tamperli, mesh yapıda, 3 veya 4 fanı olan ve RGB fanlarını kumandayla kontrol edebileceğim bir kasa önerir misiniz?
Arkadaşlar biraz yardımla böyle bir sistem düşündüm sizce nasıl? Almayı planlıyorum. Eğer hatalarım varsa söylerseniz sevinirim. Ayrıca kasada karar kılamadım 500TL'yi geçmeyecek tamperli, mesh yapıda, 3 veya 4 fanı olan ve RGB fanlarını kumandayla kontrol edebileceğim bir kasa önerir misiniz?
MSI MAG Forge 100R Temperli Cam 2x A-RGB Fan 120mm Fan ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
En ucuz Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.