kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 18 Ocak 2021 #11 Ekran kartın Witcher 3'den de eski ve önerilenin altında kalıyor. Aldığın FPS normal. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ekran kartın Witcher 3'den de eski ve önerilenin altında kalıyor. Aldığın FPS normal. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 18 Ocak 2021 #12 Ondan dolayı çok normal FPS değerleri ekran kartınız iyi değil...
A arda.bln Femtopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 13 18 Ocak 2021 #13 erdowajk dedi: Fan temizliği yap. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda yaptım ama teşekkürler. Recx and Flex dedi: Hocam sistem gereksinimlerini karşılamıyor m serisi farklı bir seri GTX 770 daha iyi bir ekran kartı. Sizin 950 m ekran kartınız GTX 660 gibi bir şeye denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Haberim yoktu ben sadece 1 veya 2 dusuk modeli sanıyordum. 4 yıllık laptopun ekran kartını yeni ogremdim galiba teşekkürler Cont_re dedi: Hazır oyunun Türkçe dil desteği de varken internet hızınız da yeterliyse GeForce Now'dan oynayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim. v1ncent dedi: Önerilen ekran kartıyla sizin kartınız arasında dağlar kadar fark var. Normal. Genişletmek için tıkla... Ben m olunca 1 2 model dusuyor sanıyordum yeni ogrendim teşekkürler. Son düzenleme: 18 Ocak 2021
erdowajk dedi: Fan temizliği yap. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda yaptım ama teşekkürler. Recx and Flex dedi: Hocam sistem gereksinimlerini karşılamıyor m serisi farklı bir seri GTX 770 daha iyi bir ekran kartı. Sizin 950 m ekran kartınız GTX 660 gibi bir şeye denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Haberim yoktu ben sadece 1 veya 2 dusuk modeli sanıyordum. 4 yıllık laptopun ekran kartını yeni ogremdim galiba teşekkürler Cont_re dedi: Hazır oyunun Türkçe dil desteği de varken internet hızınız da yeterliyse GeForce Now'dan oynayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim. v1ncent dedi: Önerilen ekran kartıyla sizin kartınız arasında dağlar kadar fark var. Normal. Genişletmek için tıkla... Ben m olunca 1 2 model dusuyor sanıyordum yeni ogrendim teşekkürler.