lorant Femtopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #1 4 GB VRAM bulunmaktadır. Sizce kaldırır mı kaldırırsa kaç FPS olur? (Low ayarlarda) Ayrıca YouTube'dan baktım birkaç tane teste çok emin olamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2021
4 GB VRAM bulunmaktadır. Sizce kaldırır mı kaldırırsa kaç FPS olur? (Low ayarlarda) Ayrıca YouTube'dan baktım birkaç tane teste çok emin olamadım.
kebab destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 1.035 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 3 Nisan 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
lorant Femtopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #3 kebab destroyer dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... izlemiştim de pek emin olamadım
kebab destroyer dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... izlemiştim de pek emin olamadım