95bin TL her şey dahil sistem önerisi

VolantMito

Hectopat
Makaleler
1
Selamlar. Arkadaşlardan birine 95k değerinde sistem topliyacağız. 1 monitör olsun 27 inch. Eğer 2. monitör ucuza gelirse anca o olabilir sonradan alınacak zaten. ETS 2 hikaye oyunlarında sıkıntı çıkarmasın yeterlidir. Klavye filan şimdiden teşekkürler.

Selamlar. Arkadaşlardan birine 95k değerinde sistem topliyacağız. 1 monitör olsun 27 inch. Eğer 2. monitör ucuza gelirse anca o olabilir sonradan alınacak zaten. ETS 2 hikaye oyunlarında sıkıntı çıkarmasın yeterlidir. Klavye filan şimdiden teşekkürler.

Hocam bu şekilde yaklaşık 94.300TL tutuyor. İtopya destek hattından veya etrafınızda bilen biri varsa sorarak parçalar uyumlu mu teyit etmenizi öneririm benim araştırmalarıma göre uyumlu fakat yanlış birşey aldırmak istemem yine de teyit edin.

Hocam bu şekilde yaklaşık 94.300TL tutuyor. İtopya destek hattından veya etrafınızda bilen biri varsa sorarak parçalar uyumlu mu teyit etmenizi öneririm benim araştırmalarıma göre uyumlu fakat yanlış birşey aldırmak istemem yine de teyit edin.
Şaka mı bu sistem?

Şaka mı bu sistem?
Ne önerirsin sen reis. Aşırı bilgili değilim fakat 95.000TLye böyle toplanıyor. Uyumlu olmayabilir belki onu belirttim zaten ona göre değiştirebilir. Onun dışında nesi var? 4090 mı koyayım? 4080 Bile koyulmuyor. 95.000TLyi geçiyor.

1739594299536.png

Ya da bu;

Son düzenleme:
Benim 2. attığım sistemi al işlemcisi, RAM, SSD olarak daha iyi. Ekipman seçimlerin için ayrı konu açarsan daha iyi tavsiye verebilirler.

Hocam ayrı olarak temel şeyimiz değil çünkü arkadaşım bende bayağı uzak ve sistem takmayı çok bilmiyor elide çok titrediği için ekran kartını anca zar zor takar öyle diyebilirim. Ondan hazır sistem tercih ettim. Neleri değiştirmemiz lazım söylerseniz sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı