Çözüldü 9600 GT Düşük Kullanım Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ToTrz

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartım: NVIDIA 9600 GT 512MB paylaşımla 2 GB
İşlemcim: Intel Core I2 E7600 3.06 GHz 2 çekirdek 2 threads.
RAM: 2 GB DDR2 800 MHz - 1 GB DDR2 800MHz (toplamda 3 GB RAM)

Bu 3 parçadan kaynaklancağını düşünüyorum. RAM ve işlemciden kaynaklanmaz büyük ihtimalle çünkü bir önceki ekran kartını rahat besliyordu RAM'den de olcağını sanmıyorum çünkü LOL oynuyorum CS:GO oynuyorum. Düşük ayarlarda. Gayet yetiyor bu oyunlar için 2 GB RAM.Yeni taktığım (9600 GT) Ekran kartı ise MSI Afterburner ile açtığımda kullanımı %6'yı geçmiyor. İşlemci kullanımı %10-%90 arası kullanılıyor (değişiyor.) ama ekran kartı sanki biri sabitlemiş gibi %6'yı geçmiyor. İşlemci %10-%90? Anlamadıgım şey FPS 10-15 arası. Ekran kartı %100 çıksa FPS artacaktır büyük ihtimalle. Bi önceki bozulan ekran kartım %100 kullanılıyordu ve 8600 GT ydi. Gayet iyiydi (bozulmasaydı keşke) ve şu an 9600 GT taktım %6 kullanılıyor hiç %100 çıkmıyor FPS çok düşük.

Özeti:
Bozulan ekran kartım 8600 GT: LOL'de FPS 80-120 arası (düşük ayarda), CS:GO'da FPS 60-80 arası (düşük ayarlarda) kullanımıda MSI Afterburner ile hep %90-%100 arasıydı.

Şimdi taktığım ekran kartım 9600 GT: LOL'de FPS 10-30 arası (düşük ayarda), CS:GO'da FPS 5-10 arası (düşük ayarlarda) kullanımıda MSI Afterburner ile hep %6 değişmiyor hiç hep %6. bu %100 olsa FPS artacaktır. Ama sabitlenmiş biri tarafından sanki hep %6 geçmiyor %6'yı? Bunu %100 yapmam lazım ama nasıl yapılır?

Şimdiden cevaplar için çok teşekkürler.
Sorunu çözdüm:

Yeniden Driver kurdum.
NVIDIA denetim masasından bazı ayarlar yaptım.
MSI Afterburner ile kullanıma baktım %90-%100 arası oldu.
FPS artışı +50 +60 oldu.
Artık oynayabiliyorum. Cevap vermediğiniz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı