9600 GT sistem Minecraft kasma sorunu

Nigtslife

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Minecraft oynarken ani takılmalar oluyor.
Ama bu hep olmuyor açıyorum minecraft'ı sıfır takılma 20 DK sonra ağır derecede takılmalar oluyor oynayamıyorum. Kapatıp açınca düzeliyo ama oyunun ortasındayken kapatıp açamıyorum.
Sistem Özelliklerim:
AMD Athlon x2 processor 240
Nvidia Geforce 9600 GT
2 GB 400 MHz RAM

Ayrıca eğer ben bu sisteme 400 MHz 2 GB RAM daha alırsam bu sorun kalkar mı ya da almadan kalkacak bi yol var mı?
Not: Ayarları düşürdüm fayda etmiyor.

Ram alınca şıp diye geçmez. 20 fps alıyorsanız 30 taş çatlasa 40 falan alırsınız.
Minecraft'ı java olarak değil de .exe olarak oynayın.
Tamam ustam sağolun
Şimdi yapacaklarım:
1-Windows 10'a geçiyorum
2-2 GB ram daha alıyorum
Ve sorun çözülüyor dimi ?

Sorun tamamen kesilmez hocam. Bende, 1 GB RAM, Core 2 Duo'lu sistemlerde MC oynamaya kalkıştım ve şöyle bir şey çıkardım.
Minecraft, %30 RAM, %60 CPU, %10 GPU kullanır. İşlemcinizi değiştirirseniz sorun %80 düzelebilir fakat benim önerim RAM alıp biraz idare etmeniz ve elinize para geçince sistemi satıp güncel bir sistem toplamanız.
Sisteminiz emektar olmuş, onu çok dayandıramazsınız

Tamam ustam sağolun
... Ve sorun çözülüyor dimi ?
Hocam %100 sorun çözülmez.

Saf mısınız olum siz 400 MHZ RAM'li sistemde 9600gt değil ati raoden x550 bile darboğaz yapıyor. Sistemi atın çöpe 200 liraya al bi tane q8xxx serisi işlemcili bir sistem ikinci elden keyfine bak.
Windows 10 hikaye 400 MHZ RAM'de asla ama asla akıcılık olmaz bende win 10da akıcılık var mı 400 MHZ'de yok.
Ekleme: Windows 10 yükselterek ve 2GB 400 MHZ ram almak işi çözmez çünkü senin RAM RAM değil sobada yakarsan daha tasarruflu olur o biçim.

Bununla paşalar gibi Minecraft oynarsın. Eline biraz daha para geçince de bir R7 240 alırsın

Hocam anlatamıyorum ki...

Ya durumum yeni bilgisayar almaya el vermiyor ayrıca verse bile şuan babam izin vermez lise 1 deyim ve dersler yoğun ben sadece hafta sonları donma sorunu olmadan 5-6 chunksda oynamak istedim.
Bunun 200-300 lira vermeden kisa şekilde çözme yolu yokmu

Kardeşim bende zaten 400 mhzlik 2 GB ram var bunun yanına bi tane daha takcam 4 gb 800 mhz olcak

Evet bende de 2x2 1333 MHZ RAM var buna 3200 MHZ RAM takınca 4633 MHZ olacak piyasada 950 tlye bulunuyor şuanda. İstersen sen al 2gb 400 mhz rami ve 800 mhz olsun (dalga geçtim).
Arkadaşım sen kaç tane 400 mhz takarsan tak yinede 400 mhz kalır hız değişmöez sadece GB değişir ve etkisini görebileceğini sanmıyorum.
Minecraft oynamak için 150 liralık bir PC bulman gerek en azından ikinci elden alman gerek ya da bilgisayarcılarda vardır.

Kardeşim Technopat'ta xp önermiyorlar ama xp'ye format atarsan daha çok daha fps alırsın. Xp'ye geç sorun devam ederse 2GB ram al. Bende Win 10 kullanıyorum. Ama güncellik bakımından Win 10.

Dalga geçenlere bakma buraya adam gibi konu açıyorsun hayvan gibi cevaplar alıyorsun a6ıp.

Adam hala 400+400=800 MHZ anlıcak ama öyle deme.
XP kurması mantıklı ama benim o eski sistem xpde bile kasıyordu napcak mecbur yani ikinci elden DDR2 bir sistem almak zorunda yani.
Ekleme: O bin liralık toplama PC'yi alma 100-200 lira arası ikinci elden bir PC al yeter ama ddr2 olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…