9600 GT sistem Minecraft kasma sorunu

Nigtslife

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Minecraft oynarken ani takılmalar oluyor.
Ama bu hep olmuyor açıyorum minecraft'ı sıfır takılma 20 DK sonra ağır derecede takılmalar oluyor oynayamıyorum. Kapatıp açınca düzeliyo ama oyunun ortasındayken kapatıp açamıyorum.
Sistem Özelliklerim:
AMD Athlon x2 processor 240
Nvidia Geforce 9600 GT
2 GB 400 MHz RAM

Ayrıca eğer ben bu sisteme 400 MHz 2 GB RAM daha alırsam bu sorun kalkar mı ya da almadan kalkacak bi yol var mı?
Not: Ayarları düşürdüm fayda etmiyor.

Ya benim ramim zaten ddr2

Bak kardeşim istersen 32 GB 3600mhz ram al en küçük değer hangisiyse öyle çalışır.
400 mhz çalışır, şimdi xpye formatla minecraftti oyna devam edeerse yeni çözüm yolu ararız dikkat edersen kasıyor, demiyor arada drop giriyor.

Ya şimdi kafam karıştı biri windows 10 format at diyor.
Biri de xp format at diyor.
Hangisini yapacağımı şaşırdım

Eline para geçerse al dedim, evet sistemde GPU yok. Onun erine işlemcinin dahili grafik işlemcisi var. Herşeyi açıklamıştım. Okumadan cevap vermeyiniz.

Ya şimdi kafam karıştı biri windows 10 format at diyor.
Biri de xp format at diyor.
Hangisini yapacağımı şaşırdım
Hocam, şimdi şöyle düşünün:
Bilgisayarınız yavaşça ölen bir insan yerine koy. O insanı bir kaç ilaçla sadece yaşayacağı dakikayı ya da saniyeyi artırır.
Yani sizin bilgisayara yatırım yapmak 50-10 TL'yi çöpe atmaktan başka bir şey değildir. Onun için siz idare edin. 8x8 texturepack kullanın.

Bence siz derslerinize yoğunlaşın, yıl sonunda güzel bir puanla babanıza gidin. Sonra da baba bilgisayar çok eskidi deyin.
Bende hep etkili olmuştu

Bence sorun bilgisayarın ısınmasından kaynaklanıyor olabilir. Bende de 9600 var 20-30 dk sonra efsane takılmalar başlıyor

Ya öle diyosunda lise 1 im dersler yoğun daha yeni yeni alisiyom hem ders çalışmayı seven birisi değilim
Ben sadece yaza kadar su drop sorunu gecsin istedim bunu yapamaz mıyım yeni bir sistem almadan
Not : 5-6 chunksa donma sorunu olmasın yeter.
Ayrıca 25-30 liraya nerden bulabilirim 2 GB 400 mhz ram

8x8 texturepack kullanın, bende normal ful ayarda 200 fps 8x8 texturepack ile girince 2000 fps oluyor. Denemelisin.

Bu arada 2. el ya da 3. el bulabilirsiniz.

Diyoruz ki geçmez Ram alsanda.

8x8 texturepack kullanın, bende normal ful ayarda 200 fps 8x8 texturepack ile girince 2000 fps oluyor. Denemelisin.

16x16 olmazmi 8x8 gerçekten cok kötü senin sistem ne fullde 200 fps ?

Son düzenleyen: Moderatör:

8x8 texture ya da 16x16 texture ne bana biri açıklasın. Eski oyunlardaki 16bit 32bit görüntü kalitesi gibi bişey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…