9600 GT sistem yükseltme

Gökhan41

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar. Ben yeni PC toplamak için 2017'yi AMD'nin yeni nesil işlemcilerini bekleme kararı aldım. Bu süre zarfında sistemimi beni biraz daha rahat ettircek duruma getirmek istiyorum. Sistemim şöyle
2x4 GB Hi-level DDR3 1333 mhz ram/500W PSU/MSI 760GM P21-FX Anakart(1X PCI Express x16 slot ve max 95w işlemci destekli.ayrıca 1333 mhz'e kadar RAM desteği veriyor yanlış bilmiyorsam)/Amd Athlon(tm)II x4 2.60ghz işlemci/NVIDIA Geforce 9600gt 1gb 256 bit ekran kartı dx10.
Arkadaşlar ben sistem toplayacağım zamana kadar bu sisteme bir ekran kartı takıp kullanmak istiyorum. Sistem toplıycam zaman bundaki ekran kartımı alıp yeni bir kasa dizmeyi düşünüyorum. Ekran kartı olarak MSI GTX 960 Gaming 4GB 128 Bit düşünüyorum. Sizce benim şu anki sistemim bu kartı kaldırır mı veya başka kart önerilerine açığım. Ya da hiç uğraştıma değmez mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum o işlemci ile çok güçlü ekran kartlarından tam performans alamazsın. Darboğaz yapacaktır açıkçası. NVİDİA GTX 750Tİ yada en fazla AMD R7 370 bakmalısın ki darboğaz yapsa bile kartı sonuna kadar kullandım diyebilmelisin. Yeni AMD işlemci ve ekran kartlarını bekleyeceğin süre boyunca sıkılmaman için bir ekran kartı alman en mantıklısı olacaktır.

Teşekkürler arkadaşlar MSI R7 370 almaya karar verdim uygundur değilmi bu sistemde iş görür 600tl kadar bişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…