Arkadaşlar ben herhangi bir oyuna girince 15 dk oynarsam direk atıyor. Nedeni nedir? Sizce işlemcimi 2.5 ghz'den 3ghz'ye çıkarmıştım. Bir de Zotac Firepro uygulamasını kullanıp ekran kartına O.C yaptım. Sonra bir şeyler oldu. Sizce sorun neyde?
@Namelessone1905 ai Sıcaklık değerleri işlemci 40-50 derece, GPU 50-60 derecede sıcaklık stabil. Oyun kapanıyor bazen diretx 10.1 hatası alıyorum. Oyun diretx 11 gerektirmiyor. @RhamC0 Hayır xigmatek tyr sd962 fanı kullanıyorum ve artık ne kadar O.C yapsam da boşta 40 derecede sabit çalışıyor. @Novelist İşlemci soğutucum var merak etmeyin. @cn77 Denemedim henüz deneyeceğim.
@TARIKERDOĞAN Ben GPU'nun core clockunu 900 mhz yapmıştım öyle oyun donuyo 2 saniye sonra tekrar aynı olduğun yerden yükleyip duruyor. @RhamC0 ekran kartım fazla ısınmıyor zaten ekran kartım 50-60 derecede stabil çalışıyor O.C yaparsam %100 ayarlıyorum fanı tabiki de.